2012. május 7., hétfő

Mit Tegyünk És Mit Ne Tegyünk, Ha Megkezdődnek A Tömeges Letartóztatások!




Sűrgős: Küszöbön állnak a tömeges letartóztatások! 


Természetesen a bilincsek színárnyalata szabadon választható lesz-A Pentagon belső információi szerint!




Drake, akivel David Wilcock beszélgetett, tette közzé a következő felhívást, mely a Föld minden lakójához szól!

Amit érdemes tudni:

-1.)A Bankárok/Illuminati/Cabal/Kormány uralják a világot és felelősek minden rossz dologért!
-2.)A White Hats, beleértve a régi pénzt, a hadsereget, veteránokat, szövetségi marshallokat, le lesznek tartóztatva.
-3.)A pánikoló média mondhatja, hogy statárium van és megpróbál pánikot kelteni, de az akciók törvényesek és az emberiség javát szolgálják!
-4.)A kűlföldre való utazás nem lesz megengedve 3 napig, nehogy a "jómadarak" kereket oldhassanak!

Mit Tegyünk:

-1.)A cél az, hogy az átmenet békés és biztonságos legyen! Lehetnek zavarok a helyi közlekedésben, az élelmiszer-és vízellátásban. Érdemes minimum 72 órányi, vagy még inkább 30 napnyi készletet raktározni.
-2.)Maradjunk nyugodtak. Támogassuk a katonákat és a jogi tisztségviselőket, akik letartóztatnak több ezer súlyos bűncselekménnyel vádolt személyt.
-3.)Használjuk az internetet, hogy meggyőzzük magunkat/embertársainkat, hogy a letartóztatók a mi oldalunkon állnak, a letartóztatottak, pedig a rosszfiúk!
  
Mit Ne Tegyünk:

-1.)Mindenki rá fog jönni, hogy a háttérhatalom rettenetes dolgokat művelt velünk, a családjainkkal és persze az emberiséggel! Ne higgyük azt, hogy az ártó csoportosulások minden tagja olyan gonosz, vagy rosszindulatú lenne, mint a vezetőik! Sokan közülük kényszerítve voltak, hogy megtegyenek rossz dolgokat!
-2.)Ne pánikoljunk!
-3.)Ne forduljunk egymás ellen!
-4.)Ne lázadjunk!
-5.)Ne rohanjunk a bankba, hogy lelőjünk embereket!
-6.)Próbáljunk meg nyugodtak maradni, dolgozzunk együtt a közösség igényeinek, szükségleteinek kielégítése érdekében!

Minden a legnagyobb rendben lesz! A világ egy Aranykor felé menetel! Előtte azonban szükséges egy alapos nagytakarítás!


Fordította és bejegyezte:Magellán




6 megjegyzés:

  1. Ami a neten folyik reform ügyben a pénzügyi háttérhatalom ravasz,manipulatív előremenekülése!
    Az Új Világrendet építik és ez annak a része.
    Lehet,hogy lesznek látszat ,,parasztáldozatok",de radikális(radix=gyökér)paradigmaváltás nem várható.
    Ellenben a digitális globál-informatikai ellenőrzés,a megszorítások,a katonai terror a gyarmataikon stb fokozódik(orwelli módon),vagyis a szellemi elsötétülés fokozódik.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a hozzászólást!Ha teljes mértékben kifejteném az én- és hasonlóan gondolkodó embertársaim véleményét,ez a hely nem lenne elég hozzá,így csak annyit mondanék,hogy a világon nem csupán negatív erők munkálkodnak,hanem azok ellenpólusai is!A David Wilcock-fordításomat érdemes lenne elolvasnia.Kicsit hosszú,de benne van minden amit tudni érdemes,és persze a többi írás sem dísznek van fent az oldalon!

    VálaszTörlés
  3. Tényleg fokozódnak a negatív dolgok körülöttünk, egyre több a kapkodás a sötétek részéről.
    Az utolsó megmaradt erejüket és lehetőségeiket is latba vetik, csak azért hogy késleltetni tudják a tudatosság elterjedését és emelkedését.
    Ahogy kapkodnak, úgy hibáznak is rendesen. Azok az emberek akik eddig megfélemlítve vagy kényszerítve voltak (lásd: a legnagyobb bankszektor vezetői) vagy lemondtak tisztségükről, vagy már nem vállaltak újabb éveket ezekben az igazán magas pozícióban(néhány öngyilkos lett-American Kabuki blogja).
    Menekülnek a süllyedő hajóról. A cabal eme viselkedése inkább egy sarokba szorított állathoz hasonló, ahogy utolsó erejével megpróbál ellentámadásba lendülni.

    Mai hír: öngyilkos lett az MNB volt vezére. Vajon miért? Majd a hatalom kitalál valami átlagos okot rá, amiért végzett magával ez az ember. Hát ennyi furcsa dolog csak "véletlen" egybeesés lehet!

    És miután dualitásban élünk, így létezik pozitív-negatív, fény-sötétség. Idáig a sötétség volt hatalmon, most a FÉNY korszaka köszönt be!

    Mert ez így van!

    Namaste!

    VálaszTörlés
  4. Nem lehet hogy pontosan a fordítottjáról van szó? Hogy pont a háttérhatalom készül tisztogatásra? Meg hogy Obama jófiú? Ugyan már kérem, a fa a gyümölcseiről ismerszik meg. Nem félek, de nem lepne meg, ha mindezek fordítottja valósulna meg. Bocs, csak hogy jönne változás felűről, amikor pont hogy minden pozíció leosztott haverok kezében van, akár Mo.n akár máshol....szal, szerintem, ha készül valami, pont a fordítottja....de ne legyen igazam. Adja az Isten!

    VálaszTörlés
  5. Arra várunk már évezredek óta, hogy valaki más majd megoldja a dolgainkat! Majd eljön Jézus, vagy más vallási alakok. Vagy majd apolitikusok, az orvosok...stb. Amíg mások általi megváltásra várunk, addig ugyanúgy alszunk mint eddig, csak éppen választhatunk, hogy apolitikusok, isten, ufók, vagy jófiúk mentenek meg minket. A tudatosodás a saját tettek fontosságának felismerésével kezdődik, nem évezredes forgatókönvek újraszínezett változataira való párás szemű várakozással! Ezzel mindenkinek ártotok inkább mintsem hogy használnátok! Tettekre sarkalljátok az embereket, polgári engedetlenségre, cselekvésre, összefogásra! Nem arra van szüksége a rémálomból ébredezőknek, hogy egy nyugodt álomba aludjanak vissza, hanem hogy felébredjenek!

    VálaszTörlés
  6. Uram isten! Mennyire alszotok, ez elképesztő! Szerinted miben különb a soha be nemkövetkező Jézus eljövetele/ megváltásának ígérete, mint hogy majd a politikusok, királyok, isteni személyek, ufó fényszövetség, vagy épp emberi jófiúk váltanak meg minket? Mindnek az a célja,hogy ne segíts magadon,hanem csak várj amíg megtörténik. Na hát azt várhatjátok. Hol van a tavalynyári napéjegyenlőség utánra bejelentett nyilvános kapcsolatfelvétel? Miért van az,hogy 2 éve minden médiumi közvetítés ugyanazt írja, hogy jól alakulnak a dolgok,a csapataink dolgoznak,és még nem tudjuk mikor, de eltöröljük a rossz fiúkat. Ha még egy kicsit naívabbak lennétek,akkor azt is bevennétek, hogy valójában már megtörtént a váltás, és már most minden a helyén van. Ennyire nem lehettek rövidlátók! Amíg nem a saját felelősség van középpontban,hanem egy rajtunk kívülálló megoldás, addig messze nem vagytok ébren! Ha valaki a rémálomból való riadása után ugyanazzal a forgatókönyvvel találkozik, hogy majd más megmenti, csak éppen más nevekkel illetik a szereplőket ebben a forgatókönyvben, akkor a kényelmesebb visszaalvást fogja választani! Ezzel csak ártotok az ébredezőknek!

    VálaszTörlés