2012. június 3., vasárnap

Bilderberg Találkozó - Lord Jacob Rothschild, Henry Kissinger És Egyéb Sötét Figurák Kényszerű Magyarázkodása A Wearechange.org Kamerájának



Az American Kabuki nevü oldal tette ki ezeket a videókat nemrég.......lenyűgöző!!!
A videók a WeAreChange.org jóvoltából készültek. WeAreChange = Változunk.....és tényleg!
A felvételek a Virginia államban található Chantili-ben készültek, azon belül is a névadó hotelben. Több videó is készült, de én csak azt a 3 "legnépszerűbb" úriembert választottam ki, akik sokat szerepelnek az "alternatív" médiumokban.
Megpróbáltam lefordítani 3 videót, de mivel "nem normális" interjúk voltak és az "úriemberek" csak foghegyről válaszolgattak, így az eredmény nem tökéletes! Mindezek ellenére érdemes megnézni ezt a sor mekegést-makogást, amit sötét barátaink összehoztak nekünk, mert ezekből a helyzetekből derül ki igazán, hogy ők is csak emberek - David Icke szerint némelyikük nem az!!! - és ha a körmükre koppintunk, mindjárt összehúzzák magukat nagyon kicsire!

Lord Jacob Rothschild volt az egyik "áldozat", aki csak hümmögött a hírtelen jött kellemetlen kérdések hallatán!

A Lord Jacob Rothschild-videó:
Luke Rudkowsky
volt a "kérdező" (Luuuuke :-) ): Mr Rothschild, jó estét uram.Tudja, hogy miről szól az idei Bilderberg-találkozó uram?
L.J.R.:
Elnézést?
Luke:
Tudja, hogy miről szól az idei Bilderberg-találkozó uram?
L.J.R.:
Nem!
Luke:
Ott volt tavaly?
L.J.R.:
Nem, nem voltam! Az unokatestvérem volt ott!
Luke:
Van néhány kérdésünk Mr Rothschild! A Federal Reserve-ről lenne szó.....sokan azt mondják, hogy ez egy embertelen......és privát bank! Az ön családja alapította.......(itt mindenféle zajok vannak!)
Eközben Rothschild egy terepjáró felé tart, a kamera tovább kíséri, a kérdések pedig "nem akarnak fogyni".
Luke:
Az NWO-nak (Új Világrend) nincs legitimitása és mi emberek nem félünk...éberek vagyunk! A Fed és a nagy bankok kifosztják a gazdaságot!
L.J.R.:
Sokat gondolkodik, látszik, hogy "pörög a szoftver" a fejében.....ööö...igazából.....
Ööö ennyi!


Henry Kissingert is "elkapták", de amit ő "produkált", az nem beszéd volt, hanem idétlen gagyogás, idióta vigyorgás kíséretében.
Arról kérdezték, hogy mit csinált idén a svájci Bilderberg-találkozón (a 2011-es találkozó St Moritzban, Svájcban volt - a fordító megj.). Természetesen adta a tudatlant, illetve valami "holt nyelven" válaszolt, amit élő ember nem ért meg!
Távozásakor utána kiáltották, hogy tevékenysége sok kárt okozott.....megbánt-e valamit....van-e bűntudata a szenvedések miatt Mr Kissinger, melyeket emberek millióinak okozott Chilében, Argentínában, Kelet-Timorban.....? Mr Kissinger, tudom, hogy nem fog reagálni....de nem akarjuk a New World Order-t! Szabadok leszünk, a nemzetállamok túl fogják élni és maguk nem fogják bevezetni az Új  Világrendet maguk fajnemesítők, mert változunk és "visszahozzuk" ezt a generációt uram.....!
Egy taxiban folytatódott a történet, ahol is a felpörgött riporter a sofőrnek bőszen magyarázta, hogy Henry Kissinger egy veszélyes háborús bűnös és egy Illuminátus sz***láda!



Alan Greenspant volt FED-elnököt is megrohanták - persze nem az emlékek - és bőszen tudakolták tőle, hogy van-e köze Bohemian Grove-hoz (az elit itt tartja sötét szertartásait!), illetve a Bilderberg-csoporthoz. Természetesen neki ezen csoportokhoz semmi köze, és ezt mi kétségtelenül el is hisszük neki!

A másik fontos dolog az, hogy most már a mainstream médiában is tudósítanak a Találkozóról! Az ATV Június 1-i adásában volt szó a dologról úgy 2 percben.

A továbbiakban kívánok mindenkinek szép, nyugodalmas jóéjszakát és kellemes vasárnapot :-) !

Fordította és bejegyezte: Magellán




3 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy mégis igaz, amit ebben az üzenetben írtak? http://ufo-sirius.blogspot.hu/2012/06/mar-leszalltak-plejadiak-es-arkturianok.html
    Megmagyarázná a makogást.

    VálaszTörlés
  2. Az ATV-ben hátulról a 6. perctől kezdődik a találkozóról való beszámoló.
    Én csak azt nem értem kedves Magellán, hogy úgy is találkozhatnának ők - mint ahogy eddig is tehették - hogy senki avatatlan egy szót se tudjon erről. Nem izgatás ez?
    A másik pedig: az utcán megy a túloldalt álló kocsijához? Az ügyfélszolgálatosoknak tekinthető elnököket összehasonlíthatatlanul jobban védik az ilyen "kellemetlenségektől". Hol a mélygarázs, a testőrség, vagy egyszerűen a helikopter?

    VálaszTörlés
  3. Olyan egyszerű... mi emberek, főleg az újabbik generáció (de nem csak) szeret "stratégiai" játékokat játszani a számítógépeken, konzolokon.... amolyan istenes játékokat.... ahol populációkat irányítani, a sorsukat...építeni,rombolni, leigázni másik népeket ...és itt a figurák többnyire úgy táncolnak , ahogy mi fütyülünk..... na most a leggazdagabb és gátlástalan elitnek mi pont ilyenek vagyunk...figurák...csak még a PCt ki lehet kapcsolni büntetlenül.... JÉzus Krisztus előtt kell ezeknek az élő embereknek számot adni, mit műveltek nyomorult és szánalmas "játékaikkal", sok sok millió, milliárd ember életével.... az emberben pont ez az ördögi természet uralkodik...sokan csak a PC-n élvezik ezt, de én hiszem, hogy én is ilyen lennék mint ők, ha
    - annyi hatalom adatna nekem is, meg vagyon....
    - ha nem talált meg volna Jézus Krisztus és szabadított volna meg egoista, önző, nyomorult emberi természetemből

    "Én vagyok az Út, az igazság és az élet" - mondja Jézus....

    VálaszTörlés