2012. szeptember 26., szerda

A Pozitív Földönkívüliek Elsöprő Győzelme - Hatalmas Reptoid Sereg Semmisült Meg!



ET-k / ED-k (földönkívüliek / extradimenziósak) és az Ezüst Légió [Silver Legion] egy közös titkos hadműveletben, május 19-20. éjjelén, a Kuiper Öv mellett, 15 fokkal a nappálya felett, az Alfa Centauri irányában, sikeresen áthatoltak egy egyesült Draco hajó védelmi hálón - felrobbantva a negatív ET-k / ED-k 100 000 elit Draco harcosát, míg 90 reptoid csatahajót térítettek el egy okosan kitervelt támadó taktikával. 70 reptoid hajót semmisítettek meg, 19 elmenekült, és 1 reptoid parancsnoki hajót elfogtak. A zűrzavarban megostromolták az ellenséget, és a harcosok leszerelték a fő célpont védelmi hálóját, besugároztak, elpusztították a kritikus személyzetet, a telepített bombákat, és távoztak. Ez az akció az Ezüst Légió földi kontingense, és a Felszabadító  ET-ken / ED-ken belüli egységek révén történt meg. Az érintett erők a SpecOp (Speciális Operáció [Muvelet]) egységei voltak a saját csoportjaikból. Egy az északi féltekén elhelyezkedő nagy teljesítményű teleszkóp észlelhette a robbanást.

 
Az ET-k / ED-k és az Ezüst Légió részletezi a reptoid hajótípust, haditechnikát és higiéniai problémákat

Az Ezüst Légiótól kapott információnak megfelelően, megerősítve a Felszabadító Erők  ET-jei / ED-jei által, a reptoid csatahajók csepp alakúak és nagy rakéta gömbök vannak mindkét oldalán. A negatív ET-k / ED-k ezen űrhajói jellemzően 100 rohamosztagost hordoznak, és van egy 35-50 fős legénységük - magasan automatizált hajók lévén. A fegyverzet 300-500 interdimenziós rakétából áll, hogy hatékonyan lépjenek fel támadóik ellen, mialatt maguk sértetlenül hagyják el a hajókat, és rendelkeznek egy a hajótestet ízekre szaggató, rögzített állványon lévő energia ágyúval. A reptoid tűzvezérlési rendszer csupán 10 rakétát támogat egyszerre akció közben. A csatahajó konstrukció támadás-orientált, minimális figyelmet szentelve a legénység kényelmére.

Ami a higiéniát illeti, a reptoid hajók olyan visszataszító higiéniával rendelkeznek, hogy az elsődleges dolog egy elfogott hajónál a takarítás. Tele vannak parazitákkal, melyek a reptoid hajók belső védelmének részét képezik. Ezek belélegzett elme paraziták, a reptoid akaratnak engedelmeskedve megtörik az áldozatot. Az egész Ezüst Légió és a Felszabadító Erők ET-jei / ED-jei így kötelező fertőtlenítés alanyai, a reptoidok elleni műveletet után. Bárki, aki akár egy csekély aberráns viselkedést is mutat az ilyen kapcsolatot követően, azonnal elkábítják [harcképtelenné teszik], és elviszik a betegszobába alapos kivizsgálás és kórmegelőzés céljából, különleges gyógymódokat alkalmazva.


Az ET-k / ED-k és az Ezüst Légió megváltoztatja a csatahajó műszaki felépítését és radikálisan átdolgozza a hajó rendszereit

Az első lépés a reptoid hajó lakhatóvá tétele. Majd megkezdődik a munka az erősen szennyező fúziós meghajtó rendszer teljes lecserélésével, mely még mindig meglehetősen "forró" - radioaktívan szólva. A reptoidok sokkal jobban sugárzás-ellenállók, mint az emberek, így ez nem volt nagy ügy nekik. Azonban az új hajtómű kristály technológiájú, melyről az író hallott korábban, azonban további információja nincs róla. Az átdolgozott hajó kiterjesztett lakónegyedeket kíván, az Ezüst Légió nem olyan automatizált, mint a reptoidoké, így lehetőség van nagyobb számú személyzet jelenlétére, úgy módosítva a beltér kialakítását, hogy több felderítő űrhajót hordozhasson. A tervek szerint a hajó(k)  a Föld légkörében működnének tovább békés feladatokat ellátva!


Az ET-k / ED-k és az Ezüst Légió szembeszökő csökkenést vár a hamis csatornázott információk mennyiségében és értékében!

Előfordultak hibák bizonyos közvetítéseknél (egy nap pl megszakították SaLuSa-t). Az ET-k / ED-k és az Ezüst Légió tagjai között az a meggyőződés él, hogy sok emberi csatornázó fogja meghamisítani az átadott információt, vagy más entitásokat hív meg, és azokat tűnteti fel eredeti forrásokként, melyek maguk gépi intelligenciák!

 Az Ezüst Légió és az ET-k / ED-k, csekély energia ráfordítás árán, milliók összpontosított meditációja által segítve, képesek voltak szinte erőfeszítések nélkül végrehajtani a küldetéseket, melyek máskülönben hatalmas veszteséggel végződhettek volna.


Fordította: Magellán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése