2012. május 10., csütörtök

Az "Igazi Obama" Készül Az Ellenállásra!







Ha Bill Brockbader-nek (más néven: Wood) igaza van, akkor Obama elnök mindvégig "velünk volt", és nem kellett volna úgy tennie, mintha nem lenne, annak érdekében, hogy megszerezze egy nagy és összetett vállalkozás kiépítéséhez szükséges információkat, melyek ahhoz szükségesek, hogy semlegesítse a Háttérhatalmat, kezdve Keener zálogjogával a FED-del szemben, valamint az elkövetkezendő tömeges letartóztatásokkal kapcsolatban.
Ha Brockbader-nek igaza van, akkor az NDAA és egyéb elnöki aláíró rendeletek, beleértve a minapi "visszavezetni az USA-t a nemzetközi jogrendhez", ezek a dolgok mind előkészítik a terepet a tömeges letartóztatások legális eljárásához.
Ha Brockbadernek igaza van, Obama elnöknek beiktatása idején nem volt fogalma arról, hogy milyen sok időbe fog telni reményt adni Amerikának és az embereknek szerte a világon, ellen kellett állnia nem csak a Kongresszus mindkét háza részéről történő folyamatos visszahúzásnak, de a rágalmazásnak is azoktól, akik hittek benne, és persze a háttérerők által uralt internet-média kettősének negatív pr-kampányának is.
Ha Brockbader-nek igaza van, ezek az információk neki is újak, és az első jel amit Obama küldött a Cabal-nak a szándékairól az a kolumbiai szexbotrány, mely arra lett felhasználva, hogy megsemmisítsen számos tagot a testőrei közül,mert ők a probléma részeit képezik.
A következő jel meg lesz adva ebben a hónapban (2012 Május) a NATO- és a G8-ak csúcstalálkozóján.
Ha Brockbader-nek igaza van, Matthew, Salusa (szíriuszi lény), és Steve Beckow egyöntetüen állítják, hogy Obama "jó fiú" és olyan védelem alatt áll, melyet a Háttérhatalom soha nem tudna felvonultatni!
A cikk írója kéri, hogy kísérjük figyelemmel a videósorozatot, hiszen abból fontos információkat tudhatunk meg. Amikor a tömeges letartóztatások megindulnak, kulcsfontosságú lesz, hogy közülünk elegen ismerjük a valódi szándékot, azért, hogy ellensúlyozva legyen a masszív dezinformációs kampány, ami az eseményt követi.
Figyeljenek! A katonaság és a rendőrség segíteni fog a béke fenntartásában, mialatt ez a történelmi nagytakarítás folyamatban lesz.
Az a terv, hogy a szolgáltatások rendben működjenek tovább. Az elosztási rendszer védve lesz, habár lehetnek fennakadások.
Fontos, hogy legyen otthon extra étel, víz, teli tank a kocsikban és persze tudjunk adni azoknak, akik tőlünk kérnek ezekből az alapvető dolgokból.
Ha Brockbader-nek igaza van, 2-3 napon belül a tv visszatér a rendes kerékvágásba, és hatalmas oktatás veszi kezdetét, a valódi történelemről, beleértve 9/11-ről, a Kennedy-gyilkosságról. A nagyközönséget a döbbenet le fogja taglózni, ahogy az alaposan agymosott világnézetét egy pillanat alatt elsöprik.
Az egész hadművelet - Brockbader és Drake szerint - mialatt a bankok zárva lesznek, a pénzügyi rendszer teljesen le lesz állítva és később teljesen új alapon kerül újraindításra.
A világszintű hadműveletek a bennfentesek információi szerint Május-Június környékén kezdődnek.
Azt kérdeztük Drake-től, hogy vajon megvan-e a technológia, ami a fukushimai atomerőmű kitisztításához kell, ő igennel válaszolt. Ezzel egyidejűleg számíthatunk a "közzététel-re", mely felfedi a földönkívüliek jelenlétét, ami egy újabb sokk lesz az emberiség számára!
Obama mindvégig "fehérkalapos" volt, de mindvégig úgy kellett tennie, mintha "feketekalapos" lenne, annak érdekében, hogy megdöntse a sötét hatalom több évszázados rémuralmát!


Fordította és bejegyezte:Magellán




4 megjegyzés:

  1. Kedves Magellán !
    Tiszta szívből köszönöm, hogy mindenki számára elérhetővé tetted ezt a cikket.
    Jó lenne, ha minél többen olvasnák, bár gondolom rengeteg szkeptikus ember azt mondaná, hogy mindez hülyeség.
    Én már évek óta olvasom Galaktikus Föderáció és Salusaék üzeneteit, olvasom Kryon könyveit.
    Igen, most következik, amiről minden jóérzésű ember álmodott.
    Bár elsőre biztosan nem szépnek, hanem inkább kaotikusnak fog tűnni a világunk, de megéri, mert a sötétség végleg el lesz takarítva Gaia ( Földünk) színéről.
    A pozitív gondolatoknak és a szívből való cselekvéseknek most jön el az ideje.
    Úgy legyen !
    Szép estét!

    VálaszTörlés
  2. Nem azért de Obamának vajmi kevés hatalma volt mindig is. Ő csak egy egyszerű bábja a háttérhatalomnak. Gondolom tudod mi történt/történik azokkal akik szembe mennek a Caballal. Mind megölik/megölték őket.
    Az elit meg majd biztos nincs tisztában azzal, hogy le akarják őket tartóztatni...Na persze...Biztos okos dolog közzétenni egy ilyen full titkos dolgot. Nem számít ha az elit tudomást szerez róla mi? :DDD

    "Ha Brockbader-nek igaza van, akkor az NDAA és egyéb elnöki aláíró rendeletek, beleértve a minapi "visszavezetni az USA-t a nemzetközi jogrendhez", ezek a dolgok mind előkészítik a terepet a tömeges letartóztatások legális eljárásához." - Mert ahhoz, hogy a rosszfiúkat le lehessen tartóztatni előbb legálissá kell tenni a dolgot. Aha. Nem is tudtam, hogy ezek nélkül törvénybe ütköző lenne. Nem számít, hogy esetleg addig kitör a harmadik vh, de sebaj. Pláne most, hogy Izraelben egységkormány alakult. Legutoljára mikor ez történt 1967 június 1-én rá pár nappal később Izrael légitámadást intézett Egyiptom, Szíria, Jordánia és Irak légiereje ellen.
    Ráadásul csak 125 ezer amcsi katona veszi körbe Iránt egy rakás hadihajóval egyetemben amik odavezénylésére biztos nem Obama adott parancsot, ááá dehogy.

    "Ha Brockbadernek igaza van, Obama elnöknek beiktatása idején nem volt fogalma arról, hogy milyen sok időbe fog telni reményt adni Amerikának és az embereknek szerte a világon, ellen kellett állnia nem csak a Kongresszus mindkét háza részéről történő folyamatos visszahúzásnak, de a rágalmazásnak is azoktól, akik hittek benne, és persze a háttérerők által uralt internet-média kettősének negatív pr-kampányának is." - Ezzel csak az a gondom, hogy az elnöki székbe csak olyanok kerülnek akik benyaltak a háttérhatalomnak, ellenkező esetben még a politika közelébe sem kerülhetnének.

    "Ha Brockbader-nek igaza van, ezek az információk neki is újak, és az első jel amit Obama küldött a Cabal-nak a szándékairól az a kolumbiai szexbotrány, mely arra lett felhasználva, hogy megsemmisítsen számos tagot a testőrei közül,mert ők a probléma részeit képezik." - A Cabal meg agyonlövette volna Obamát ha kicsit is megérzik, hogy a bábjuk épp elárulni készül őket.

    "Ha Brockbader-nek igaza van, Matthew, Salusa (szíriuszi lény), és Steve Beckow egyöntetüen állítják, hogy Obama "jó fiú" és olyan védelem alatt áll, melyet a Háttérhatalom soha nem tudna felvonultatni!" - Ezt hogy kell érteni? Obamát kikerülik a golyók vagy mi? Ő az Isten és minden áron meg kell védeni mert nélküle kudarcba fullad minden? Na ne már XD Sírok a nevetéstől.

    "Ha Brockbader-nek igaza van, 2-3 napon belül a tv visszatér a rendes kerékvágásba, és hatalmas oktatás veszi kezdetét, a valódi történelemről, beleértve 9/11-ről, a Kennedy-gyilkosságról. A nagyközönséget a döbbenet le fogja taglózni, ahogy az alaposan agymosott világnézetét egy pillanat alatt elsöprik." - Mert a kiokítás lesz a legfontosabb ugye? Nem számít, hogy közben emberek halnak éhen. Az infrastruktúra helyreállítása, munkahely teremtés, infláció csökkentés, a gazdaság beindítása mind várhat végül is, nem?

    "Obama mindvégig "fehérkalapos" volt, de mindvégig úgy kellett tennie, mintha "feketekalapos" lenne, annak érdekében, hogy megdöntse a sötét hatalom több évszázados rémuralmát!" - Mert egy ember képes rá nem? Hmm...Mi is történt azokkal az emberekkel akik megpróbáltak keresztbe tenni a háttérhatalomnak?. Ja megvan. Meghaltak.

    Oké tartóztassák le a bankárokat, pár politikust...A pápával mi lesz? A jezsuitákkal mi lesz? Ők az irányítók.

    "A világszintű hadműveletek a bennfentesek információi szerint Május-Június környékén kezdődnek." - Na erre kíváncsi leszek. Viszont nem lepődnék meg ha bejelentenék, hogy "A tömeges letartóztatások érdeklődés hiányában elmaradnak" :DDD
    Tényleg kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami? átlátszó a dolog és nem túl hiteles valljuk be őszintén. Túl szép, hogy igaz legyen.

    VálaszTörlés
  3. ez viccnek is gyenge.

    VálaszTörlés
  4. "letartóztatások" jah aha, letartóztatnak 10-20... bábot, közzé teszik, aztán beültetnek helyükre másik 10-20 bábot...a tv-vel szembe ülő bábok a nappaliban meg szépen benyalják...! 9-11? hisz az egész világ tudja, persze, hogy most már a tv is leadja, épp úgy mind a földönkívülieket...! Alaje 6. és 9. üzenete erről szól!! http://www.youtube.com/watch?v=LKaY6Bj25BE
    http://www.youtube.com/watch?v=cj8uPqDs7QI&feature=related
    Bár Alaje állításaival fenntartásaim vannak a szürkékkel kapcsolatban, de azért érdemes figyelni az események alakulását... A csipet a tudat alattiba már elkezdték beültetni...., lásd csipes bankkártyák, meg tinikkel forgatott agymosások...

    VálaszTörlés