2012. március 28., szerda

Változóban a Világ

Üdvözlöm a Kedves Olvasót az oldalamon!A Világ eseményeit már egészen kis koromtól figyelemmel kisértem,de indittatást,hogy saját blogom legyen csak 1 hónapja érzek.A többi blogon általában tegezik az olvasót,de én ezzel nem mindig értek egyet!Főleg azért nem,mert a médiában és sok hirdetésben sokszor túl közvetlenül és nem megfelelő stilusban szólitják meg az embert!Ennek ellenére nagyon fontosnak találom ezt a fajta tájékoztatást az ilyen blog oldalakon,mert még mindig aránylag kevés az információ-főleg magyarul!
A forditások:miután hosszabb cikkeket forditok,és vannak egyéb elfoglaltságaim is,igy hetente csak 1-2 forditást teszek fel az oldalra!
A másik dolog:olyan helyen élek,ahol nincs ékezetes billentyűzet,úgyhogy többnyire sima+ a netről letöltött virtuális klaviatúrával dolgozom,amin nincs hosszú "i" betű!Amig ez meg nem oldódik,türelmet kérek az olvasótól,de reményeim szerint hamarosan megjön otthonról a szuper billentyűzet,és akkor......Banzáj :-).
Addig is kellemes időtöltést kivánok az oldalon,és szoritsunk együtt egy jobb világért,melyet az ősi próféciák eonokkal ezelőtt megjósoltak nekünk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése