2015. január 11., vasárnap

Menő Rocksztár A Népirtó NWO - Söpredék Szolgálatában - A Bono Megtévesztés!



Néhányan legendának tartják. Néhányan kiemelkedő humanitáriánusnak hívják. Mások Jézus 2. megtestesülését látják benne. Az igazság? Ő egy beépített ügynök, aki a politikai-gazdasági elitnek dolgozik, hogy folytathassák pusztító tevékenységüket, mialatt ő hasznot húz az emberek ignoráns viselkedéséből! Bono képes egy nagyon vékony határvonalon egyensúlyozni egy vállalati kapitalista disznó és egy imádnivaló aranyszívű rocksztár között. Ő nem egy agyatlan ember! Megtalálta a módját, hogy degeszre tömje zsebeit és segítsen a hatalmas óriásvállalatoknak, hogy továbbra is elképesztő méretü adósságban tartsák az emberiséget.


A 2005-ös G8-ak találkozón Skóciában Bono és Bob Geldof az egekig magasztalta Tony Blairt és George W. Bush-t, akik akkoriban még mindig nem tudtak kimosakodni az Irakban okozott vérfűrdő miatt, melyért nagyobb részben ők voltak felelősek! Egy bizonyos ponton Geldof szó szerint és átvitt értelemben is Tony Blair ölébe ült! Afrikai aktivisták azzal vádolták őket, hogy szándékosan kisiklatták a globális igazságosság és jólét kampányát!
De a valóság sokkal rosszabb! A kampány melyet Bono és Geldof hívott életre, valójában tisztára mossa a G8-ak Afrikával kapcsolatos alantas terveit!


Nemrég alakult a New Alliance for Food Security and Nutrition - Új Szövetség az Élelmiszer Biztonságért és Táplálkozásért, melyet az Egyesült Államokban alapítottak, milyen érdekes, pont a G8-as csúcstalálkozóval egy időben! A szövetség afrikai országokkal egyezményt irat alá, mely engedi külföldi cégeknek, hogy rátegyék a kezüket országaikra, a külföldi vetőmagokat használják, és monopolizálják az élelmiszerpiacot! A  saját népük véleményét figyelmen kívűl hagyva 6 afrikai kormány olyan cégekkel kötött megállapodást, mint a Monsanto, Cargill, Syngenta, Nestle, Unilever, cserébe a G8-ak támogatásáért! 
Afrikai és európai aktivisták nagy számban fejezték ki nemtetszésüket az új egyezménnyel kapcsolatban. Volt egy valaki, mely kiállt és megvédte a kampányt, ez pedig a társalapító Bono volt! 
A cikk mely tavaly előtt ősszel íródott - 2013 - több szempontból is figyelemre méltó volt: az afrikai vezetők és népeik érdekeinek figyelmen kívül hagyása, a kis afrikai cégek szerepének felnagyítása, de mindenekfölött annak elmulasztása, hogy egyáltalán megemlítsék a jogtalanságot az Új Szövetség központjában - a földelkobzás új hullámáról.

A globális felmelegedés legnagyobb szószólója

Az első dolog amire felfigyeltem - a cikk szerzője -  az az, hogy Bono szintén felmagasztalta e szövetséget egy beszédében, még a 2013-as G8-as találkozó előtt! 
A második dolog, amit megfigyeltem, hogy a kampány - melynek Bono társalapítója volt - egyik legnagyobb támogatója és tulajdonosa nem más, mint a Bill - és Melinda Gates alapítvány, melynek vezetői székében a milliárdos pár székel! 
Az alapítvány szorosan kapcsolódik a biotechnológiai óriáshoz - a Monsantohoz, és a gabonakereskedő óriáshoz - a Cargill-hez, melynek hatalmas részesedése van a Monsantó-ban! 
Bill Gates reagált azon állításokra, melyek szerint a dolog hátterében afrikai földek elkobzásáról lenne szó, azt állítva, hogy a sokkoló bizonyítékok tudatában és az afrikai farmerek masszív ellenállása ellenére ezen földvásárlások előnyösek, és hátrányos lenne, ha ezen üzletek nem valósulnának meg, csak mert különböző nyugati csoportok nincsenek ugyanazon véleményen!


Jókedvűen a "vakcinamágussal"
 A 3. dolog, ami említésre méltó, hogy ez a dolog a régmúltba nyúlik vissza. 2013 őszén jelent meg  az Egyesült Királyságban egy könyv: The Frontman Bono, melyben a tudós Harry Browne azt állítja, hogy Bono közel 30 éve szószólója az elit stratégiáinak, hatástalan projekteket támogat, úgy látszik, mintha felkarolná a szegényeket, és a gazdagok hátsójához dörgölőzik! Bono tevékenysége Afrikában ügyes keveréke a tradicionális misszionárius és kereskedelmi gyarmatosítás elegyének, melyben a szegények világa teljesítendő feladatként van jelen a gazdagok világában.


Az ominózus könyv...
 Bono, aki a globális technokrácia törődő arcaként, és Afrika szóvivőjeként tetszeleg, mindenfajta felhatalmazás nélkül, később ezt a szerepét használja fel, hogy humanitárius fedezéket keressen a nyugati vezetőknek. A Nyugat által Afrika megmentőjeként pozícionálják, mialatt elmulasztják közölni a project hátulütőit, a G8 nemzetek aláásnak igazságossági és felelősségrevonhatósági kampányokat, mialatt legitimálják neoliberális kampányukat!


A Kampány (Product RED) - a cikk irója szerint - egy olyan szervezet, melyet mintha John Le Carré - a kémregény-irodalom egyik legismertebb alakja - vagy Robert Harris - novellista - találta volna ki.
Azt állítja, hogy a szegények megsegítésén dolgozik. A tagjai között azonban multimilliomosokat, vállalati arisztokratákat, és amerikai végrehajtókat találunk. Tagja Gondoleezza Rice, George W. Bush nemzetbiztonsági tanácsadója, és államtitkára, aki agressziven tolta előre az iraki háború ügyét, és utasította a CIA-t, hogy használja a kegyetlen kínzási technikákat, megfélemlített kisebb nemzeteket, hogy támogassák szélesebb körü amerikai offenzívát!



Larry Summers is itt van, aki a Világbank vezető közgazdásza, Howard Buffett, aki tagja volt a globális gabona-óriás: Archer Daniels Midland-nek (ADM), továbbá a Coca-Cola, a ConAgra és Agro Tech (élelmiszer). Bár a középpontban továbbra is Afrika van, mindössze 2 afrikai tagot találunk a listán: az egyik egy mobiltelefon-báró, a másik pedig Nigéria pénzügyminisztere, aki - mily meglepő!!! - korábban a Világbank ügyvezető igazgatója volt! Milyen más szuper érdekképviselete lehetne a szegényeknek?
A milliomosok és technokraták ilyenfokú együttműködése, Amerika és a vállalati hatalomnak a kivetülése. 
Azt lehet mondani, hogy Bono felhívása: a "nagyobb szigorúságot az átláthatóságon" teljességgel felháborító! Ahogy Harry Brownie emlékeztet minket, a U2 vállalatainak komplex hálója, Bono RED-kampányának pénzügyi megállapodásai és befektetései a privát sajáttőke-vállalaton keresztül, közismerten átláthatatlanok! Az a tény pedig nem egy hatalmas megrázkódtatás, hogy az adó-igazságosság egy hiányzó fogalom a globális kérdések platformján!

Van egy jól ismert történet, mely szerint Bono egy glasgow-i koncerten lassan elkezdett tapsolni. 
Azt mondta: "minden alkalommal, mikor összecsapom a kezeimet, egy gyerek meghal Afrikában"! 
Erre valaki megszólalt a közönség soraiban: "akkor hagyd abba"! 
Ez egy jó tanács, melyet meg kellett volna/kellene fogadnia!





Fordította: Magellán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése