2015. február 6., péntek

The Sun - Tragédia: 3 Évvel Whitney Houston Halála Után Lánya, A 21 Éves Bobbi Kristina Is Meghalt - Gyanús Körülmények Között!




Múlt éjjel Whitney Houston családja felkészült arra, hogy lekapcsolja a 21 éves Bobbi Kristinát a lélegeztető gépről.

Bobby Brown-nal a 46 éves édesapával közölték a hírt az orvosok, hogy már semmit nem tehetnek a fulladás miatt kórházba szállított fiatal lánnyal - akit épp úgy, mint édesanyját 2012-ben - a kádban találtak meg! A lélegeztető gépről való lekapcsolást, a tragikus helyzetet viszonylag higgadtan kezelő Bobby Brown engedélyezte az orvosoknak.

A fájdalomtól eltorzult arcú R&B énekes csatlakozott a kórházi ágynál gyászoló többi rokonhoz, hogy végső búcsút vegyenek a "For Better or Worse" c. sorozat ifjú sztárjától. Az orvosok, akik 6 napig küzdöttek a lány életéért - akit a kádban arccal lefelé találtak meg - nem látták értelmét a további küzdelemnek, hiszen nem volt már esély a felépülésére! Már a tragédia napján látták az orvosok, hogy nincs sok remény, ennek ellenére az utolsó percekig bíztak a csodában...Egy családi forrás szerint Bobby Brown nehezen adja meg az orvosoknak az engedélyt a gépről való lekapcsolásra, mert ahogy az énekes mondta: "olyan mintha a lányom csak aludna". "Hittek a csodában, az isteni beavatkozásban az utolsó pillanatig"! Whitney Houston és Bobby Brown egyetlen gyermekét mesterséges kómába helyezték azután, hogy megtalálták georgia-i otthonában . Az atlantai Emory University Kórházban fekvő lány láttán sokakban feltört a régi emlék Whitney halálának évfordulója miatt, aki 3 évvel ezelőtt szintén emberfeletti módon küzdött azért, hogy visszataláljon a sötét alagútból szerettei ölelő karjai közé - sajnos sikertelenül! 

Ahogy Whitney, úgy lánya Bobbi is küzdött a drogfüggőséggel. Rendőrségi jelentések szerint találtak drogot a lány házában. Egy ízben maga a fiatal szépség mondta azt, hogy "anyám lánya vagyok" miután szembesítették káros szenvedélyével! Anyja halála után Bobbit kétszer is kórházba vitték: egyszer öntudatlanra itta magát, utána pedig nyugtatókat vett be nagy mennyiségben. Sehogy sem tudta feldolgozni anyja tragikus és értelmetlen halálát. Folyamatosan ingadozó hangulata volt, egyesek bipolaritásra gyanakodtak. Házassága férjével éppúgy botrányokról volt híres, mint ahogy Whitney és Bobby Brown kapcsolata! Anyja halála után hozzáment Nick Gordon-hoz, akit valójában Whitney nevelt fia volt! A dolgok azonban így sem kristálytiszták, ahogy annak idején 3 éve sem voltak azok!

Hasonlóságok Whitney Houston és Bobbi halála kapcsán:

-Bobbi:
-Férje és egy barát kórházba vitte azután, hogy megtalálták egy kád vízben.
-A rendőrség drogot talált a lány lakásán az eset után.
-A férj: Nick, Whitney nem hivatalosan örökbe fogadott fiaként nevelkedett fel.
-Hangulatingadozásai arra utaltak, hogy bipoláris lehetett.

-Whitney Houston:
-Halva találták a kádban 2012.02.11-én.
-A kokain lehetett halálának fő oka. 12 db üvegcsét találtak nála melyekben receptre felírt kábítószer volt.
-Elvált Bobby Brown-tól. Jelentések szóltak hatalmas házi csetepatékról.
-Kiszámíthatatlan viselkedés és ivászat pár nappal a haláleset előtt.

Nyugodj Békében Édesanyád mellett Bobbi Kristina :-). 


Magellán 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése