2015. január 31., szombat

Süddeutsche Zeitung - Bill Gates: Szükség Van a Világkormány Felállítására!




Bill Gates nemrég interjút adott a Süddeutsche Zeitung-nak. Az interjúban az amerikai milliárdos kiemelte, hogy a globális felmelegedés problémája csakis egy világkormány felállításával orvosolható teljes mértékben. Az újságnak adott interjújában Gates kiemelte, hogy az Egyesült Nemzetek (UN) továbbra sem képes kezelni a helyzetet. "El lehet viccelni a dolgot, de szomorú volt látni, hogy  a  koppenhágai konferencián a rendszer működésképtelen volt"! Szerinte a problémák leküzdéséhez elengedhetetlenül szükséges az intézmény felállítása. 

Ott van például az Egyesült Nemzetek (UN), mely elsősorban a világ biztonságáért felel. Készen állunk a háborúra, mert megtettünk minden óvintézkedést. Ott van a NATO a hadosztályaival, jeep-jeivel, kiképzett katonákkal - folytatta Gates. De mi a helyzet a járványokkal? Mennyi repülőgépre, ápolóra, tudósra van szükségünk? Ha felállítanák a Világkormányt, sokkal felkészültebbek lennénk! 

Múlt héten a Microsoft alapító-tulajdonosa azzal került a címlapokra, hogy bemutatott egy tervet, mely alapján számos 3. világbeli ország áttérhetne a készpénz-mentes kereskedelemre. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy a banki elit pont ezzel e lépéssel venné át a totális kontrollt a társadalom felett!

Annak ellenére, hogy a média szinte Isteníti Bill Gates-t, amiért a szoftvermogul pénzeli a nagy médiavállalatokat, rengeteg "jótékonykodó" fedi fel dédelgetett álmait!

Eltekintve attól, hogy ő a Microsoft alapítója, amely kéz-a kézben dolgozott azon az NSA-vel, hogy megszűntesse a magánéletünket, Gates szerepe az egészségügy világszintü rombolásában teljesen egyértelmű! A Bill és Melinda Gates alapítvány 2012-es adóvisszatérítési zavara kapcsán a MotherJones.com felfedte, hogy az alapítvány milliárdokkal támogatta a Coca-Cola-t az Exxon Mobilt-t a DynCorp-ot, mely katonai vállalkozás és persze a McDonalds-ot! 
Olyan csoportok is részesültek a 36 milliárd dolláros alapítványi vagyonból, mint a magánbörtöneiről elhíresült Geo Group, vagy a már említett katonai vállalkozás a DynCorp, amely emberkereskedelemért is "felelős"!
A legnagyobb figyelem mégis a vakcina "hadjárat" miatt irányul a Bill-és Melinda Gates Alapítványra. Bár a nyugati média teljes mértékben figyelmen kívűl hagyja az etikai kérdéseket, azonban nem lehet csakúgy szemet hunyni afölött, hogy Indiában nemrég több mint 47500 gyermek bénult le a "nagy jótevő" "kampánykörútja" során! Az indiai Legfelsőbb Bíróság számos vizsgálatot folytatott le a tavalyi évben - Bill Gates szerepét vizsgálva - hiszen a bénulások mellett számos haláleset is történt!
Mindent támogat a Bill Gates Alapítvány: a fegyverellenőrzéstől a geoengineering-ig (atmoszféra-kutatás), mérgező részecskék sztratoszférába fecskendezésétől, egészen az alaptantárgyak közös standardjainak megállapításáig! Ne felejtsük ki a GMO-óriás Monsantot sem, amely igyekszik elárasztani az egész Glóbuszt kétes termékeivel.

A valóságban Bill Gates és más elitisták felhívása a világkormány felállítására valójában nem szolgálja a szegény országok érdekeit. Egy ilyen kormány ehelyett garantálná nekünk a globális megfigyelést, a vagyonok még egyenlőtlenebb elosztását, a tömegek egészségének lerontását, és megszilárdítani a velejéig korrupt rendszert világviszonylatban is!


Magellán 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése