2013. szeptember 29., vasárnap

The Independent - Ferenc Pápa - Több Nőre Van Szüksége Az Egyháznak!



Fordítói megjegyzés: 

Már az előző cikk előszavában is tettem említést Ferenc pápáról. Meglepő és egyúttal gyanakvásra ad okot az egyházfő ilyen fokú közvetlensége, ahogy a hívekkel kommunikál. Színházakat, koncerteket, egyéb "hétköznapi eseményeket" látogat meg nagy csinnadrattával és közben arról beszél, milyen jó is lenne közelebb hozni az Egyházat a hétköznap emberéhez, hogy ne csak a "fennhéjázó", nagy mellénnyel közlekedő, és a hitről csak rébuszokban beszélő papság unalmas és elcsépelt prédikációit hallgassa a nagyérdemű! 
Ferenc pápa "igazán kitesz magáért": még odáig is elmegy, hogy véletlenszerűen felhív embereket és kedélyesen elbeszélget velük erről-arról! Na....csak hívjon engem! Olyan kérdéseket tennék fel neki, hogy mindjárt elkezdene krákogni, meg bőszen kérdezgetné a tanácsadóit, hogy akkor most mi van!
Szóval nem zörög a haraszt, főleg ha az elődeivel hasonlítjuk össze, illetve ha megnézzük az elmúlt 2000 évet, abból kiderül, hogy valami "turpisság" van e mögött a népszerűséget már-már popsztárként hajszoló Egyházfő viselkedése mögött!
Jómagam is hívő ember vagyok, látom az Egyház eddigi történelmét, ezért kirívó a dolog! 
Viszont ahogy már korábban említettem, gyorsan történnek az események, így szerintem hamarosan fény derül mindenre!


 Ferenc pápa kifejezte azon óhaját, hogy az Egyház több nőt engedjen sorai közé, ugyanakkor kifejezte "közeledési szándékát" a meleg tudatosságu emberek irányába is! 
A Pápa az olasz jezsuita újsággal, a La Civilta Cattolica-val készült interjút arra használta fel, hogy pápaként kinyilatkoztassa, elvei élesen szembenállnak elődjével - 16. Benedek pápáéval!
 Figyelmeztette az Egyházat, hogy megszállottságuk a meleg és az abortusz-kérdésben oda vezethet, hogy értékrendje összeomlik, akár egy kártyavár! Kiemelte: a nők olyan fontos kérdésekre keresik a választ, mellyel az Egyháznak foglalkoznia kell! A nők létfontosságúak az Egyház számára, ezért kiemelten foglalkoznunk kell szerepükkel - tette hozzá. 
Ha egy homoszexuális személy "jó úton jár" és Istent keresi, én nem ítélkezhetem fölötte - inkább segíteni kell neki! A vallásnak megvan ahhoz a joga, hogy szóljon minden emberhez és ezáltal kinyilatkoztassa azt, hogy nem számít ki milyen csoporthoz tartozik! Isten ebben a kérdésben megadja nekünk a "szabadságot": nem szabad egy ember spirituális meggyőződését befolyásolni!
Természetesen a klérus tagjai Amerikában kinyilvánították nemtetszésüket, mert Francis pápa nem említette az abortusz, és a fogamzásgátlás kérdésének égető problémáját! Válaszul a Pápa azt mondta, hogy "nincs szükség arra, hogy ezekkel a problémákkal annyit foglalkozzunk"!


Magellán 

2013. szeptember 15., vasárnap


 

Repedezik a Fal a Mainstream Médiában - 9/11, a Kennedy Gyilkosság, Al Capone, A Cia és a Dalai Láma kapcsolata - Ezekről ír újabban a nyomtatott média!!!

 

 


Fordítói megjegyzés: 



I' Am Back! Visszatértem! Na nem mintha elköltöztem volna a Marsra - bár a legújabb hírek szerint nem is olyan mostohák azok a körülmények közeli szomszédunkon, hiszen fény derült a NASA-s fiúk rosszalkodására és kiugrott a szög a zsákból, azaz, hogy direkt szűrőt használnak a jómadarak, hogy elhiggyük a "vörös bolygó" mesét. Csupán egy kicsit "elvonultam" a világ szeme elől és tudatom elmerült az univerzum végtelen messzeségében, hogy újult erővel visszatérve ismét belevessem magam a Fény és a Sötétség immár többmillió éves - Sheldan Nidle szerint -  végtelennek látszó küzdelmébe. 

Remélem olvasóim közül senki sem rémült meg a Maja-naptár végéhez közeledve - csak "szorgos kis barátaink"(sötétek), akik a hírek szerint nem láttak tovább az orruknál, azaz a Project Looking Glass hadművelet szerint nem látták a 2012.12.21-i dátum utáni periódust - csupán nyugtázták, hogy ezen dátum elmúltával közelebb kerültünk egy hangyányival az Aranykornak nevezett időszakhoz, melyre jogosan várunk már hosszú évezredek óta, és amelyet többek között Michael arkangyal is előre megjövendölt! 

Az is világos, hogy a gyors felemelkedés után "vágyakozóknak" még várniuk kell egy ideig, hiszen egyrészt mindenki más tudati szinten mozog, másrészt ez nem egy hipp-hopp végbemenő folyamat, mint arra Kryon - Lee Carroll által - is rámutatott a 2011 szeptemberi előadásában! Előtte még ki kell takarítani ezt a világuralomra törő globalista, álkapitalista és helyenként náci jellemzőket felvonultató - Bush-család - vérszívó söpredéket. A dolog "nem lesz olyan egyszerű" hiszen nagyon sokan mély álomban lézengenek a nagyvilágban, mint például egy kedves tanár ismerősöm, aki szerint minden a legnagyobb rendben van és ne foglalkozzunk holmi összeesküvés-elméletekkel. Ahogy látom az egyszerű, nem többdiplomás emberek fogják "megváltani" a világot, hiszen őket nem darálta be a rendszer hazugságainak mély és áthatolhatatlan mocsara, ami sokak szemére veti rá a hazugságok vastag leplét, mely hatalmas hályogként terül szét látóterükön, így tartván őket örök félálomban!

Azonban valamilyen "láthatatlan" erő hatására egyre másra mondanak le, vagy tartóztatják le az egyes európai- amerikai politikai vezetőket! A teljesség igénye nélkül: lemondott a bulgár, a libanoni, a szlovén kormány, a belga pénzügy, ill. védelmi miniszter, és a görög ipari főtitkár is! Állítólag a spanyol hadsereg államcsínyre készül, a korábban érinthetetlen Silvio Berlusconi ellen eljárás folyik, lemondott a francia költségvetési miniszter is! Amerikában nem kisebb személy mondott le, mint Jay Rockefeller, a felsőház tagja és egyben Bilderberg-tag is! És persze, mint tudjuk lemondott Benedek pápa is!
 Ezen lemondások és letartóztatások többségében korrupciós és pénzmosási botrányok kipattanása miatt történnek "folyamatosan"! A dolog nem igazán meglepő azoknak, akik nyitott szemmel járnak és olvasnak Sheldan Nidle-t, vagy Benjamin Fulfordot, akik hétről-hétre hírt adnak az aktuális eseményekről. 
Mostmár úgy látszik, eléggé felgyorsultak az események, hiszen egyre többet beszélnek pédául az új pénzügyi rendszer felállításáról, illetve a sötétek végleges eltörléséről! Még a végén megtörténik az, amit a pökhendi és földrajzból (is) 1-est érdemlő David de Rothschild vetett oda Alex Jones-nak a vele készült interjú során: DdR. azt találta mondani a "nem túl békés" rádióinterjú alkalmával AJ-nak, hogy ha letartóztatják, vigyen neki ételt a börtönbe! Szerintem nem kell már túl sokat várnunk eme jeles eseményre, hiszen "pörögnek" az események!!!
 Az egyik angol nyelvü internetes hírportál szerint Magyarország leszámolni készül a Rothschild-bankokkal....no, nem kell a levegőből előállított értéktelen fiat-pénz? Pedig bizonyos számítógépes programokkal állítólag egészen könnyen elő lehet állítani, így okozván "kedves" tulajdonosainak nem kis örömöt! Ettől akarjuk őket megfosztani? De kérem, ez már irigység a javából! 
Úgy néz ki, Ferenc papi...ööö pápa jópofizása sem a véletlen műve - mint ahogy azt sejtettem is - hanem ő már előrelátóan - de még nem bevallottan - a Bukás utáni időszakra készül, hogy kegyelmet nyerjen magának és persze a "szent egyháznak"! Cobra szerint mind a Jezsuiták, mind pedig a Rothschildok hajlanak a megadásra, sőőőt még arra is, hogy a levadásszák a továbbra is a háború megindítására apelláló Illuminati frakciókat!!! A renitens, magukat valószínűleg "nem könnyen megadó" díszes társulat pedig nem más, mint a Rockefeller bűnözői szindikátus, élén 9/11 Bush-sal, Kissingerrel és a volt védelmi miniszterrel, Donald Rumsfelddel! Úgy látszik az ő eltávolításuk kevésbé fog "olajozottan" menni, mert olyanok, mint a rossz gyerekek, és a nagy Begyűjtés/Esemény előtt még durciznak egy kicsit és odavetik a papának még utoljára, hogy úgyis elviszem a Maseratit, mert a tanárnőnek az jön be :-)!



És akkor a cikk:  Még tavaly ősszel akadt a kezembe a Wonderpedia c. lap, amely rögtön meg is ragadta a figyelmemet, mert a címlap öles betűkkel adta tudtunkra, hogy nagy titkokat leplez le az újság!!! A témák és a hangvétel nem lehet túl nagy meglepetés kedves olvasóimnak, azonban az már említésre méltó, hogy egy utcai hírlapárusnál legyen egy ilyen újság!
Azóta megjelent több lapszám és végülis megérte várni a közzététellel, mert elgondolkodtató írások jelentek meg az elmúlt hetekben-hónapokban!


 A Kennedy-Gyilkosság

1963 november 22-én Dallasban, Texas államban lelőtték John F. Kennedy-t. A gyilkosság körülményei mind a mai napig heves vita tárgyát képezik. Amit biztosan tudunk, az az, hogy valahol a CIA archívumai között ezernyi cenzúrázott dokumentum vár arra, hogy valaki egyszer felfedje azokat! Vajon a titkos jelentések megerősítik a magányos merénylő teóriát? Vagy esetleg van olyan visszatartott információ az iratok között, mely megerősítené az összeesküvés-elméletek valamelyikét a merényletről? Végülis miért cenzúráznák az iratokat, ha minden a hivatalos verzió szerint történt? Mi van ezekben az iratokban, amit a nagyközönség nem láthat, még 50 évvel a merénylet után sem? Talán a kormány keze is benne volt a dolgokban, vagy csak hanyagul végezték a hírszerzők a dolgukat?
Akárhogy is 5 éven belül a nagyérdemű betekinthet a szigorúan titkos iratokba, és megtudhatja a kormány által féltve őrzött igazságot! A Kennedy-akták 2017-ben lesznek feloldva a titkosítás alól - elméletileg!!! Sajnos azonban a CIA akármikor kitolhatja ezt a dátumot!
A társadalmi nyomás ellenére a kormányügynökségek bármikor cenzúrázhatnak dokumentumokat!


Vajon ez a Titkolózósdi Modern Jelenség?

A dolgokat nézve, rengeteg olyan akta van, mint a Kennedy-gyilkosságé. Ez a gyakorlat nem csak Amerikára jellemző, és nem is új jelenség. Álcázások és összeesküvések mindig is voltak a történelem folyamán. 
Ahol hatalmi harcok vannak, ott valószínűleg lesznek gyanús szervezetek, melyek megpróbálják elfedni a valódi eseményeket. Ez történt 3000 évvel ezelőtt is, amikor a papok megpróbálták kitörölni a történelemből Tutankhamon fáraót! De miért?  Apja, Ekhnaton és felesége Nefertiti - a papság szempontjából -  "galád módon" megpróbálták eltűntetni a régi isteneket! Miután meghaltak, a papok elrendeltek minden feljegyzés, irat megsemmisítését a fáraóval kapcsolatban! Senkinek nem szabadott találnia semmit erről a szégyenletes, istentelen dinasztiáról! 
Hosszú ideig működött is a terv, mégis a kellemetlen titkok ellenére a papok elmulasztották megsemmisíteni a síremléket, benne az összes bizonyítékkal! Mikor Howard Carter 1922-ben rálelt az érintetlen sírkőre, az igazság napvilágra került Egyiptom ősi fiatal uralkodójáról!



Miért Halhatatlan A Papírra Vetett Bizonyíték?

Az USA egyedül birtokol 50 millió!!! olyan iratot, amely a Top Secret kategóriába tartozik! Ezen iratok között található az "Operation Neptune Spear", azaz a Neptune Lándzsája nevü hadművelet. Ez a US Navy Seal által 2011 Május 11-én végrehajtott akció volt, melyben - állítólag - szerintem is :-) a ford. - megcsípték Bin Ladent!
Vajon ezek a dokumentumok miért hozzáférhetetlenek a nagyközönség számára? Miért nem mutattak egyetlen árva fotót sem a forgalomból csak nagynehezen kiiktatott "aljas gonosztevőről", aki inkább a CIA egyik embere volt Tim Osman fedőnév alatt (fuuuhaaaaa)? Milyen információk lettek visszatartva? 
A hivatalos verzió szerint Bin Laden állig fel volt fegyverkezve és ebből kifolyólag tűzharcban vesztette életét (ja)! Ezután olyan információ látott napvilágot, hogy ez a szakállas gonosztevő fegyvertelen volt! Ez lehet az oka a titkolózásnak? Egyes vélemények szerint Barack Obama így akart kieszközölni egy bíróságon-kívüli kivégzést!



9/11 Az Amerikai Kormány Kezére Játszott?

A 21. század elején az amerikai nyersolaj készletek a Közel-Keleten kifogyóban voltak. A fegyveripar lejtmenetben volt, azonkívül egyes nukleáris nagyhatalmak, mint pl Kína, erejük teljében voltak. 
Ezen körülmények ismeretében amerikai politikusok, köztük az egykori védelmi miniszter: Donald Rumsfeld, és helyettese Paul Wolfowitz, valamint az alelnök Dick Cheney találkoztak egymással, hogy megvitassák az USA jövőjét. Gondolataikat áthatta a vitatott ultra-nacionalista agytröszt project, a PNAC. 
Tárgyalásaik eredményeként született egy dokumentum, mely alapvető és követendő példaként szolgál Amerikának a jövő külpolitikájában. A dokumentum, mely a jövőbe mutatott, és amelyben Amerika még mindig vezető szuperhatalom, beleértve a megállapítást, hogy ez egy átalakulási folyamat - még akkor is, ha ez forradalmi átalakulást hoz - egy hosszú folyamat, melyben előfordulhatnak olyan katasztrófikus események, mint Pearl Harbor! Pontosan 1 évre rá 2001 szeptember 11-én a baljós forgatókönyv megelevenedett a korábbi Japán támadásokhoz kísértetiesen hasonló módon! 
Az írást egyesek a Bush-adminisztráció "Mein Kampf"-jaként is emlegették! Még 1992-ben a The New York Times nyílvánosságra hozta Paul Wolfowitz és Lewis Libby (Cheney törzskarának vezetője) által megfogalmazott irányelveket, amelynek lényege: a hidegháború alatt követett fegyverkezési programot egy újabb megfélemlítő stratégiával kell felváltani, azok ellen, akik az USA világuralmát nem támogatják. 
A dokumentum hírtelen robbantott nagyot, mind politikai, mind pedig társadalmi téren! A PNAC 2006-ban megszűnt, miután a gyanú ányéka vetült rájuk, azaz, hogy közük lehetett a 9/11-es eseményekhez!



Volt köze az amerikai kormánynak a szervezett bűnözéshez?

A történelem olyan mint egy folyó, néha gyors folyású, máskor pedig szépen lassan kígyózik. Jelentősebb történelmi események, mint a folyóba dobott kő - rendszerint hullámhatást keltenek. Számos hullám ezek közül gyorsan elenyészik, de számos közülük olyan erővel megzavarja a vizek áramlását, hogy nem is látod azt, míg a folyó el nem kanyarodik!
1919-ben egy ilyen követ dobtak a történelem folyójába: ez volt A Volstead Act. A törvényt 36 állam fogadta el, és még maga az elnök Woodrow Wilson sem tudta útját állni! Az egyezmény betiltotta az ital importját, gyártását és egyáltalán a kereskedelmét az egész Egyesült Államokban! A törvény bevezetésénél emberek százai  tiltakoztak a "démonikus" alkohol ellen. Az ellenzők valószínűleg rámutattak egy fontos tényre, mégpedig arra, hogy egy átlagos 19. századi amerikai 2-3 pint röviditalt ivott meg hetente, ami több mint 3x-a az általános mennyiségnek! Ezután egy darabig csak terápiás céllal lehetett alkoholhoz jutni a kijelölt háziorvosoknál!
Ahogy azt várnánk, az alkohol okozta elhalálozások visszaesnek a tilalom első pár évében. De 2 oldala volt ennek a dolognak: amíg a népesség el volt foglalva az alkoholfüggőségével, addig egy új fenyegetés kelt életre Chicago és New York City koszos sikátoraiban. Bűnözői csoportok szállítási útvonalak és szeszfőzdék kifinomult hálózatát építették (Kanada, Mexikó) ki annak érdekében, hogy bőségesen ellássák a szomjazó nemzetet.
Bárok, melyek tiltott kocsmaként működtek, a szórakozni vágyók titkos paradicsomaként funkcionáltak, ahol csillagászati áron mérték a bundapálinkát. Az üzlet virágzott, és az olyan elsöprő személyiségek, mint a gengszter Al Capone, országos népszerűségre tettek szert. A bűnözés, mint olyan, nem volt új dolog, de Capone és társai a bűnözés egy új fajta dimenzióját képviselte, amelyben már multicégek egész hadában megtalálhatók voltak beépített emberei! Ez volt a szervezett bűnözés új hajnala!
Az Al Capone-vezette chicagói banda - melyet Outfit-nek hívtak - véres viszályt kezdett a túlnyomórészt Északi Ír Csőcseléknek nevezett bandával. New Yorkban Olasz-Amerikai Cosa Nostra vívott véres küzdelmet a Zsidó-Amerikai Kóser Nostra-val. Ártatlan áldozatok tucatjai lelték halálukat a folyamatos kereszttűzben, mely megmutatta, hogy az akkori időkben a bandák által uralt városokban milyen alacsony volt a közbiztonság!
Végül 1933-ban feloldották az alkoholtilalmat! Bár a korábban említett "kő" okozta hullámok elenyészni látszottak, azonban a történelem folyamában tartós és távolbanyúló változást okoztak! A szervezett bűnözés így elvesztette "vonzerejét", de nem úgy infrastruktúráját, így a kartellek tevékenységet váltottak és elkezdtek drogot csempészni. Napjainkban a drogháború nagyjából évente 40 milliárd dollárjába kerül az amerikai kormánynak! (Persze ők "nagyon eroteljesen" harcolnak ellene: a ford. megj.)!



Vajon - Melyik Család Győzte Le Vagyonával Napóleont?

Ki alakítja valójában a történelem menetét? A harcterek tábornokai? A háborúk vesztesei és nyertesei? Vagy azok akik a hadipénztárat ellenőrzik? 
Mikor Napóleon hatalmának csúcsán volt 1807-ben, gyakorlatilag  uralta Európát. Azonban a háttérben egész más személyek mozgatták a szálakat! A hódító Rothschildok sokkal alaposabbak voltak! Sokkal szívósabbak és intelligensebbek azoknál az uralkodóknál, akik előttük voltak, mondja a történész: Frederic Morton. 
A Rothschild bankárcsalád a frankfurti zsidógettóból emelkedett ki és vált azzá a multinacionális mindenható vállalati entitássá, amit napjainkban is látunk. Hamar rájöttek abban a háborúban, hogy céljaik nem kevés pénzbe kerülnek, és még a leggazdagabbakat is koldusbotra juttathatja az, ha újra fel akarják tölteni a hadipénztárat! És vajon azután kinél volt a hatalom? Az első Rothschild, aki kihasználta a helyzetet, az a dinasztia-alapító Mayer Amschel Rothschild volt, akinek híressé vált a mottója: "Add nekem a pénzkibocsátás feletti hatalmat és nem érdekel ki hozza a törvényeket"! 
M.A.R. nagy pillanata 1814-ben jött el, amikor úgy határozott, hogy támogatja a Briteket a Napóleon elleni csatában. Kikerülte Napoleon embargóját azáltal, hogy küldöncök sorát indította útnak: az Angolok és szövetségeseik képesek voltak új katonákat toborozni, mert Rothschild képes volt a katonák fizetségét kiküldeni a kontinens harctereire! A diadalmas győzelem nem volt kérdéses!
Titkos bennfenntesként - aki tud minden információt - nem volt nehéz csillagászati összegeket keresnie a Rothschild családnak a tőzsdén! Vagyonuk tényleges mértéke 7 lakat alatt őrzött titok, mégis fontos tudni azt, hogy napjaink fontos döntései, melyek érintik a világgazdaságot, a Rotschildokhoz tartozó cégek hátsó irodáiban kerülnek meghozatalra.
2011-ben a Család tető alá hozta minden idők legnagyobb pénzügyi egyezségét, melyben feltőkésítették az éppen gyenge lábakon álló pénzügyi óriást, az AIG-t! Az üzlet mértéke? Nem kevesebb, mint 130 milliárd dollár! 
A Rothschildok ugyancsak kivették a részüket az Ír bankrendszer rehabilitációjában. 2009-ben, mikor az egész amerikai autógyártás összeomlani látszott, kimentették a General Motors-t, megmentvén a "béke fő éllovasát", a legnagyobb elnököt mind közül: Barack Obamát!
Nem kétséges, ők továbbra is tagjai a Föld legnagyobb pénzügyi hatalmasságainak - minél több dolog változik, annál több marad a régiben!



A Dalai Láma És A CIA kapcsolata 

Hosszú ideig a Dalai Láma - aki a Buddhizmus spirituális vezetője, a világbéke fő figurája - volt a feje a tibeti kormánynak! 
A dolog titokban volt tartva 50 évig, viszont az a Dalai láma, akinek a neve Tenzin Gyatso, nem volt mindig a béke élharcosa! 2012 májusában derült ki ex CIA-ügynökök által, hogy a Dalai Láma hosszú ideig az amerikai kormány fizetési listáján szerepelt! A CIA-nak volt egy hadművelete az 50-es 60-as években ST Circus kódnév alatt. A project célja egyszerű volt: leredukálni a kínai befolyást a himalájai régióban és a kommunizmus terjedése ellen harcolni Ázsiában! 
Miután a Kínai Kommunista Párt elfoglalta Tibetet, volt egy dolog, amely arra ösztönözte a Dalai Lámát, hogy repüljön Indiába a követőivel: a CIA 1.7 millió dollárt folyósított a számüzetésben lévő tibetieknek! Ez az összeg segített abban, hogy gerilla akciókat hajtsanak végre Kína ellen. Pentagoni iratok szerint, abban az időben a Dalai Láma nem kevesebb, mint 180.000 dollárt kapott évente!!! Az amerikai kormány mintegy erőteljes bázisként tekintett rá a kommunizmus elleni globális küzdelemben! 
A Dalai Láma gyakori utazásai Amerikába, hogy meglátogasson politikusokat és elnököket, mutatja, hogy hosszú ideje kapcsolatban van azokkal, akik a hatalmat bitorolják! Még odáig is merészkedett, hogy azt mondja ifjabb George W. 9/11 Bushról, hogy ő egy "nagyon jó ember"!!! 
Mindenesetre a pénzügyi feljegyzések és egyéb iratok dokumentálják a fent említett kapcsolatot, mely a CIA és az emigráns tibeti kormány között állt fenn! Mindez csupán azt bizonyítja, hogy több van a szemüveges, karizmatikus vallási vezető "mögött", mint az a túlságosan leegyszerűsített, szimpátiát kiváltó ál-image, amit a hazug nyugati média olyan erőltetetten próbál belénk súlykolni! 


Magellán