2012. július 30., hétfő

Folyamatban Vannak a Banki Letartóztatások!



Az Anglo-Irish Bank korábbi vezetőjét Sean FitzPatrick-ot letartóztatta az ír rendőrség, mert kapcsolatba hozható a banknál tapasztalt pénzügyi szabálytalanságokkal.
FitzPatrick nemsokára megjelenik a dublini bíróság előtt! Ő a 3. korábbi felsővezető, aki az utóbbi 24 órán belül bíróság elé áll. Mindhárom férfinak 16 váddal kell szembenéznie, összefüggésben egy sikertelen kísérlet miatt, melyben támogatták az Anglo részvényárfolyamát a tőzsde összeomlása után. Az Anglo 30 milliárd euróért lett államosítva az ír adófizetők pénzén!


Letartóztatás A Reptéren

FitzPatrick vezérigazgatóként, majd elnökként tevékenykedett a banknál, felépítve azt, hogy Írország legnagyobb sikertörténetévé váljon a fellendülés éveiben. Mindamellett az ír ingatlanbuborék kipukkanása rossz fényt vetett az intézményre és a legnagyobb vállalati veszteséget szenvedte el az ország történetében!
2008 decemberében FitzPatrick lemondott, 1 hónappal azelőtt, hogy a bankot "kimentette" volna az állam.
Az ír rendőrség július 24-én kedden reggel 05.35-kor BST (Brit nyári időszámítás) letartóztatta emberünket a dublini reptéren, majd Bridewell Garda állomásra vitték. FitzPatrickot már harmadszor tartóztatták le 3 éven belül a bank összeomlása miatt! Múlt hétfőn Willie McAteer - 2. volt a bank rangsorában, míg le nem mondott 2009 januárban - megjelent a bíróságon Pat Whelan mellett, aki egykori vezetője a hitelezési és muveletek részlegnek.
Mr. McAteernek, 60, a Rathgarból Dublin külvárosából, óvadékot adtak október 8-ig, azonban utasították, hogy szolgáltassa be az útlevelét.
Mr. Whelan, 50, Malahide, Dublin megyéből, szintén óvadékot tett le, azonban utasították, hogy 48 órás értesítést adjon, ha Írországon, vagy az Egyesült Királyságon kívülre bárhová utazik.
A bank felszámolás alatt áll, és jelenleg az Ír Bank Resolution Corporation Ltd. (IBRC) működteti.

Fordította és bejegyezte: Magellán

2012. július 28., szombat

A HADITENGERÉSZET MOZGÁSBA HOZTA 1500 FŐS BŰNÜLDÖZÉSI CSAPATÁT !!!



A Katonai Rendőrség Különleges Erőinek tisztjeit aktiválták, rendelkezésükre áll az Egyesült Államok területére és idegen földre szóló elfogatóparancs!
Pendleton Tábor, Kalifornia

A Tengerészeti Testület létrehozta és aktiválta  3-500 as létszámú rendőrségi zászlóalját. Ez az első rendészeti egységük fennállásuk hosszú története során, a Katonai Rendőrség Különleges Ereje, ami remélhetőleg gyorsan telepíthető világszerte a nyomozások elősegítésére és a a legkülönfélébb bűncselekmények elkövetőinek letartóztatására. Jan Durham elmondta, a Tengerészeti Alakulatnak vannak időnként zászlóaljai a II. Világháború óta, de ezen egységek elsősorban biztonsági személyzetként működtek. Sokan, akik nyomon követik a bűnöző cabal tagok letartóztatásait, ezt jó hírnek érzik és megerősítik a jelentéseket arról, hogy az USA csapatai valóban a frontvonalban végzik eme letartóztatásokat és ez a három újonnan hadrendbe állított zászlóalj már úton van, hogy csatlakozzon a hadjárathoz.

Fordította: Katherine :-)

2012. július 21., szombat

Súlyos Globális Bankárbotrány Került Napvilágra – Áttörő Hír A Fősodratú Médiában




Végre reflektorfénybe került az a félig burkolt működés, mely a színfalak mögött folyt pár éve: a bűnös bankárok leszerelése. Most tudjuk pontosan, e bankárok százai miért köszöntek le nagy tömegben világszerte az utóbbi hónapokban. Tudták, mi folyt. A lemondás nem védi meg őket a bűnvádi eljárástól, jóllehet, a hatóságok tudják, kik ők, és mit tettek. Szeretnék rámutatni, valójában milyen nagy volumenü dolog is ez, mert a világban minden kapzsiság, háború, szegénység és korrupció oka a pénz! Ez a monetáris rendszer irányításán és manipulációján keresztül történik, úgy, hogy az oligarchiák ügyesen játszottak kártyáikkal. Olyanok, mint a maffia, csupán sokkal nagyobbak, mert kulcspozíciókat foglalnak el világszerte a pénzügyben, politikában és a vállalatoknál. Így, ez valójában a vadállat szívére mért csapás, ezért ilyen nagy dolog, és remélhetőleg nagyon messze nyúló pozitív következményei lesznek az egész bolygó számára! Ha ez egy kicsit túlzottnak tűnik, vagy túlságosan is drámainak – hehe – akkor csupán várjunk, míg a fosztogatás igazi terjedelme napvilágra nem kerül! Nyilvánvalóan ez olyan jelentőségű, hogy a legtöbb ember felfogóképességét meghaladja a vagyon óriási összege, melyeket jogtalanul szipolyoztak ki minden nemzettől a bolygón nemzedékeken keresztül. Képzeljenek el mindenki (a világon szinte mindenki) jövedelmének egy jelentős százalékának ellopását legalább 80 évig, vagy tovább. Alapjában véve ez a lényeg, és ez egy elképzelhetetlen pénzösszeg, melynek legnagyobb részét olyan emberektől vették el, akik küszködnek, hogy megéljenek, vagy épp túléljenek! És ez csupán a jéghegy csúcsa azt illetően, ami ebben az őrült világban folyt [és folyik]!

20 további bank hajtotta fel a kamatlábakat: brit bankárok most bűnvádi vizsgálatnak néznek elébe a botrány kapcsán, melyet éveken keresztül tartottak titokban.

A Barclays részvények 15 %-kal estek, ahogy  Diamond-on a nyomás növekszik.
George Osborne új büntetőjogi szankciókat ígér a piac visszaélőinek
RBS, HSBC és Lloyds, a vizsgálat alatt szintén megnevezett bankok, ahogy a botrány szélesedik

Daily Mail By JAMES CHAPMAN, BECKY BARROW, RUTH SUNDERLAND and ROB DAVIES PUBLISHED: 17:53 EST, 28 June 2012 | UPDATED: 01:56 EST, 29 June

Három kontinensen át bankárok százai sodródtak bele a kamatláb fixálási botrányba, mely miatt a Barclays vállalatvezetője, Bob Diamond az állásáért volt kénytelen küzdeni. Ahogy növekedett a nyomás Nagy-Britannia legjobban fizetett bankvezérén, hogy lemondjon, a képviselők úgy hallották, más pénzintézetek piszkos ügyei a világ körül szintén vizsgálat alatt vannak. Legalább 20 bankot gyanúsítanak, így a bűnügyi nyomozás rájuk is kiterjedhet a jövőben!. A Barclays Bank Tower, Churcill Place, Docklands: a bankot 290 millió fontra bírságolták a pénzpiac kamatlábainak spekulációjára tett kísérlet végett. A HSBC szintén vizsgálat alatt áll, ma derült ki, Barclays Bank Tower, Churchill Place, Docklands: A bankot 290 millió fontra bírságolták a pénzpiac kamatlábainak spekulációjára tett kísérlet miatt. A HSBC egy a 20 másik bank közül, amely szintén vizsgálat alatt áll; kiderült ma, hogy a Barclays részvényei 15,5 százalékot buktak egy nap alatt, ahogy az implikáció esett, értékéből eltörölve 3,7 milliárd fontot. A Barclays-t 290 millió fontra bírságolták a napvilágra került megsemmisítő e-maileket követően, mely szerint a kereskedőik manipulálták a London Interbank Rátát (Libor) [a londoni bankközi kamatláb] – azt a rátát, melyen a bankok kölcsönadták egymásnak a pénzt. George Osborne brit pénzügyminiszter elmondta az Alsóháznak, az átváltásokat „úgy olvassák, mint egy sírfeliratot a beszámíthatatlanság korára”. A brit pénzügyi ág legsötétebb napja a 2008-as pénzügyi válság óta:

- A Serious Fraud Office [SFO] [*] nyomozóiról napvilágra került, hogy pénzügyi felügyelőkkel beszélnek a botrány kapcsán.
- David Cameron és Ed Miliband nyomást gyakoroltak Mr. Diamond-ra, hogy lemondjon
- A Barclays-t és más bankok esetében megerősítették az elítélő határozatot egy hivatalos jelentésben a komplex kölcsön rossz eladásáról, melyet 28 000 kis cégnek ajánlottak.
- Mr. Osborne új büntetőjogi szankciókat helyezett kilátásba azoknak, akik bűnösök a piaci visszaélésben
- Downing Street egy növekvő lármázásnak nézett szembe, egy a Nagy-Britannia bankjainak etikájába való, egy bíró által vezetett nyilvános kivizsgálás miatt

Sírfelirat a beszámíthatatlanság korára”: George Osborne ma eligazítást tartott az Alsóház képviselőinek a lelepleződő bankbotrányról. David Cameron, aki egy EU csúcson van Brüsszelben, egy „szerfelett komoly botrány”-ként írta le a helyzetet. Mr. Diamond, aki a Barclays tőkéjéért felelt abban az időben, amikor a kereskedők, akikről tudott, hogy spekuláltak a piacon, felajánlotta, hogy lemond a rövid lejáratú bonuszáról erre az évre. Ellenben még mindig jogosult fontok millióira fizetési papírja szerint, és hosszúlejáratú részvény ösztönzőkre. Megkérdezve, mennyivel szélesebbre nőhet a kamatláb rögzítés botránya, a kancellár azt mondta a képviselőknek: „HSBC és RBS kettő a vizsgálat alatt lévő bankok közül. Azonban a nemzetközi bankok, úgymint, a UBS és a Citigroup szintén vizsgálat alatt állnak, részben ebben az országban levezényelt tevékenységeik miatt.” Mr. Osborne elmondta: teljes hatását a gazdaságra és a magánszemélyekre „rendkívül nehéz kidolgozni, mert a Libor rátát fel - és lefelé manipulálták.” „Néha a kamatláb túl alacsony volt a valódi piaci árhoz képest, és néha pedig túl magas” – mondta. „A Pénzügyi Szolgáltatások Hatósága [Financial Services Authority] jóllehet tisztázta, ez hozzájárult az ország pénzügyi stabilitásának veszélyeztetéséhez, és ennek az ára hatalmas.” „Tracey McDermott, végrehajtási igazgató az FSA-nál azt mondta: „a kezdeti jelek szerint, a Barclays nem az egyetlen cég volt, mely ebben érintett.” Az RBS-sel és HSBC-vel egyetemben, más bankok is vizsgálat alatt vannak, beleértve a Lloyds-ot, JPMorgan Chase-t, Németország Deutsche Bankját és Tokyo Mitsubishi Bankját. Számos alkalmazottat már kirúgtak, felfüggesztettek, vagy kertészkedő szabadságra fogtak különböző bankoknál, beleértve az államilag támogatott RBS-t, mely elbocsátott és felfüggesztett „számos” alkalmazottat, habár a bank elhárította a magyarázatot.

AZ ELBOCSÁTOTT RBS KERESKEDŐK AZZAL VÁDOLJÁK A BANKVEZETŐKET, HOGY ÖSSZEJÁTSZOTTAK AZ ALKALMAZOTTAKKAL, HOGY NYERÉSZKEDHESSENEK A KAMATRÁTÁKKAL

Az állítólagos eljárás az RBS-nél akkor kezdődött, amikor Fred Goodwin volt a vállalatvezető.

A Royal Bank of Scotland [Skót Királyi Bank] menedzsereit azzal vádolják, hogy összejátszottak a pénzpiac [árfolyam] spekulációja érdekében egy hajdani alkalmazott által a bíróságra benyújtott iratok szerint. Tan Chi Min, a delta kereskedés néhai feje az RBS globális bankári és piaci tevékenység osztályának vezetője Szingapúrban, azt állítja, hogy a menedzserek elnézték az összejátszást munkatársaik között, hogy a Libor rátát mesterségesen magasra, vagy alacsonyra tegyék, hogy így maximalizálják a nyereséget. Megnevezett öt alkalmazotti tagot, akiről azt állítja, kérték, hogy módosítsák a Libor rátát, és említett három rangidős menedzsert is, akikről azt mondta, tudták, mi folyt. Azt is mondja, hogy a gyakorlat „tudott volt más RBS rangidős menedzsment tagok előtt”. Mr. Tan, akit végül elbocsátottak erősen helytelen irányításért, az RBS-nél dolgozott 2006 augusztusától 2011 novemberéig, és azt gondolják, hogy az állítólagos eljárás akkor kezdődött, amikor Fred Goodwin volt a vállalatvezető. Azt állítja, hogy őt tették bűnbaknak a mulasztás miatt, melyet a menedzserek elnéztek, és [most] jogtalan elbocsátás miatt perel. A New York-ban beadott bírósági iratokban, az osztály intézkedések részeként, Mr. Lin megemlíti a kockázati értékpapír alap [hedge fund] főnököket is, akik fontok ezreit adták a Konzervatív Pártnak. Azt állítják, hogy a hedge fund Brevan Howard kérte az RBS-t, hogy rögzítsék a pénzügyi adatokat hamis előterjesztések létrehozásával. Az alap 10 000 fontot ajándékozott a konzervatív pártnak [Toryknak], és 3 542 fontot költöttek repülőutakra George Osborne részére, hogy részt vegyen egy konferencián 2008-ban. Az RBS azt mondja, hogy biztos sikeresen meg tudná cáfolni Mr. Tan állításait!

Múlt éjjel, jelentések szóltak arról, hogy a bankot 150 millió fontra bírságolják hasonló vétkek miatt, melyeket a Barclays követett el. A Lloyds azt mondta, hogy felfüggesztett két kereskedőt. Az ICAP, a vezető City brókercég, a Tory adományozó, Michael Spencer vezetésével, amely szintén érintett a botrányban. Egy alkalmazottat függesztett fel, és kettőt „adminisztratív szabadságra” helyezett. Egy rangidős menedzser az U.S. óriás, a Citygroup japán tevékenységénél, múlt évben otthagyta a céget, miután osztályát a hatóságok átmenetileg eltiltották a Libor-hoz és annak tokiói megfelelőjéhez, a „Tibor”-hoz kapcsolódó kereskedéstől. Az óriás svájci bank, a UBS azt mondta, hogy megkeresték a szabályozókat információval az árfolyam meghatározási rendszer visszaélései kapcsán. A Libor ráta döntő, mivel egy kulcs alappont az ezermilliárd font értékű pénzügyi termékek miatt.Az amerikai és angol hatóságok által a Barclays bankra kiszabott 290 millió £-os bírság, melyet szerdán határoztak meg, valószínűleg csak kezdete más, a globális megtévesztéshez felzárkózott bankok ellen irányuló büntetéshullámnak és polgáriper-sorozatnak. A Royal Bank of Scotland és a Lloyds két másik, az Egyesült Királyságban települt bank, melyeket a vizsgálat részeként megfigyelnek. Szakértők szerint a bankok többmilliárd fontot tettek félre a kártérítésekre, hogy fedezzék kötelezettségeiket, melyek a konspirációból erednek.A korábbi liberális demokrata államkincstári szóvivő, Lord Oakeshott azt mondja, hogy ha egyszer bármilyen bűnvádi vizsgálat megindul, egy nyilvános kivizsgálást kell majd tartani – mint, amilyet a média etikában Lord Leveson vezetett. „Nyilvánvalóan, a férgek, akik most másznak ki a kövek alól a bankszektorban, még rosszabbak, mint azt közülünk bárki gondolná.” – tette hozzá.

SZAVAK, MELYEK VISSZATÉRŐLEG KÍSÉRTIK A BANKVEZETŐKET

George Osborne, az Egyesült Királyság pénzügyminisztere és Bob Diamond, a Barclays Plc. ügyvezető igazgatója részt vesz egy ülésen a Világgazdasági Fórum [World Economic Forum (WEF)] éves találkozóján 2011-ben Davosban, Svájcban.

Beszéd: Bob Diamond George Osborne mellett a Davosi Világgazdasági Fórumon 2011 november 3-án, a Barclays vállalatvezetője a BBC Today programjának megnyitó üzleti előadást tartott. Ma, szavai visszatérnek kísérteni őt. „A bankoknak a bizalom helyreállítására van szüksége, hogy a polgárok megbízzanak az intézményben. Ebben szenvedélyesen hiszek.” Pár hónapon belül ezen állítás kijelentését követően, a Barclayst bűnösnek találták adófizetés elkerülésének összeesküvésében, hogy meglopják az adófizetőket hozzávetőleg 500 millió fonttal. Korábban, 2011-ben, bűnösnek találták abban, hogy rávették az idősebb ügyfeleket, hogy életük megtakarításait kockáztassák a tőzsdén. Közel 12 000 ügyfél vesztette el megtakarításainak a felét. Ezen a héten bűnösnek találták a Libor kamatláb „súlyos és messze ható” manipulálásának kísérletében, és utasították, fizessen 290 millió font bírságot. „Tudom, milyen dühösek az ügyfelek az olyan ügyek miatt, mint a kifizetést védő biztosítás. Ezért dolgozunk keményen, hogy tisztázzuk a kereseteket, olyan gyorsan, amennyire az lehetséges. Rendbe akarjuk hozni a dolgokat.” Amikor egy személy igényel egy hitelkártyát, vagy személyi kölcsönt, megvásárolja a biztosítást, hogy pénzt kapjon, ha elveszíti állását, vagy a meggyengült egészsége miatt abba kell hagyni a munkát. A bankok viszont, beleértve a Barclayst, eladták a biztosítási kötvényeket olyan embereknek, akiknek nem volt rájuk szüksége. A Barclays azt mondta, hogy a PPI botrány 1 milliárd fontba fog nekik kerülni. Négy hónappal e beszéd megtartását követően, beismerte, a számla megnövekedett 1,3 milliárd fontra. „Számomra azonban a kultúra kérdése az, ahogyan az emberek viselkednek akkor, amikor senki sem figyeli őket. Kultúránknak olyannak kell lennie, hogy a vásárlók és ügyfelek érdekei legyenek minden általunk meghozott döntés középpontjában, ahol mi mind bizalommal és tisztességgel cselekszünk.” A Pénzügyi Szolgáltatások Hatósága [Financial Services Authority] ezen a héten a Barclayst bűnösnek találta „sok éven keresztül folytatott” meg nem engedett magatartásban. Az USA Igazságügyi Minisztériuma egyszerűen azt mondta, hogy a bank „törvényellenes magatartásban” [illegal conduct] volt vétkes a Libor ráta manipulálásának kísérletében. A Barclays kultúrája megengedte a kereskedőknek, hogy manipulálják a Libort-t az ajánlatokban, azért, hogy milliókat zsebelnek be bónuszokban, és hogy színleljék azt, hogy a bank egészségesebb állapotban van, mint amilyenben volt.


* Serious Fraud Office [SFO] – Brit kormányzati osztály, melynek munkája kivizsgálni a komplikált csalási ügyeket (tisztességtelen üzleti gyakorlatokat), hogy rájöjjenek, vajon a vállalatok csaltak-e, vagy jogtalan módokon kerestek pénzt. Az SFO-nak joga van kérni a rendőrséget, hogy embereket vádoljanak meg, ha csalásban bűnösnek találják. [Forrás: Longman Dictionary of Contemporary English]


Fordította: Filament és Magellán


2012. július 16., hétfő

A Titkos Szövetkezés [Cabal] Leszerelése – Az Új Bankrendszer






By David Henry and Dave Clarke
NEW YORK/WASHINGTON | Wed Jun 27, 2012 4:29am EDT
REUTERS

 
Az Egyesült Államok 5 legnagyobb bankja utolsó simításokat végzi az üzleti életből való kivonulás tervein, a kormányrendelkezés válságtervének részeként, mely nyomást gyakorol rájuk, hogy fedjék fel teljes működésüket.

Az élő végakaratokként [living wills] ismert tervek a szabályozóknak köszönhetően, a Dodd-Frank pénzügyi reformtörvény rendelkezései alapján arra tervezték, hogy a kormány által véget vessenek a túl-nagy-hogy-csődbe-menjen pénzügyi segélycsomagoknak. A „living wills” 4 000 oldalasak is lehetnek.

Mivel a törvény megengedi a szabályozóknak, hogy olyan messzire menjenek, hogy elrendeljék egy banknak, hogy adja el fiókjait, ha nem tud egy szabályos megoldást tervezni csőd esetére. A határidő sürgető, még a stabil intézményeknek is, hogy elkezdjenek egy többéves folyamatot a komplex globális működés felfedésére, az ipar tanácsadói szerint.

A határozat eljárása most válik a költség-haszon elemzés részévé ott, ahol a bankok üzletet fognak kötni” – mondta Dan Ryan, a pénzügyi szolgáltatásokat szabályozó gyakorlat vezetője a PricewaterhouseCoopers-nál, New Yorkban. „A szervezetek összetettsége [komplexitása] összezsugorodik majd.”

A JPMorgan Chase & Co (JPM.N), Bank of America Corp (BAC.N), Citigroup Inc (C.N), Goldman Sachs & Co (GS.N) és Morgan Stanley (MS.N) az első felszámolási forgatókönyvet [az Egyesült Államok központi jegybankjának] a Federal Reserve-nek és a Szövetségi Betétbiztosító Intézetnek [Federal Deposit Insurance Corp] benyújtók között vannak, az ügyet ismerő emberek szerint.

Öt cég, mely elhárította terveik megvitatását e történet okán, a legnagyobb mérleggel, kereskedelmi hivatallal és származtatott [derivatív] portfóliókkal rendelkezők az Egyesült Államokban lévő pénzintézetek között.

 
Nagy-Britannia és más jelentősebb országok szintén hasonló követelményeket írnak elő a nagy bankjaiknak a „megoldási” terv végett.

A felszámolási tervek a megismételt kérdések között érkeznek a nagy bankok biztonságát illetően, a JPMorgan múlt havi megdöbbentő bejelentését követően, mely szerint a kereskedelmi összeomlás több mint 2 milliárd USA dollárba került – egy összeg, mely nagyon is kicsi, hogy egy bankot veszélyeztessen, azonban eléggé sokkoló a pénzügyi válság emlékeinek visszaidézéséhez.


FŐHAJTÁS A GLASS-STEAGALL-NAK

Ha az átfogó tervezés és felülvizsgálás folyamata működik, ahogyan azt az indítványozók remélik, kevésbé kockázatossá válnak a nagy bankok a közönség számára, és a szabályozók magabiztossá válnak, hogy a sebzett intézményeket hagyhatják csődbe menni anélkül, hogy a gazdaságot tönkretennék.

E hónapban korábban a kongresszusi meghallgatásokon JPMorgan CEO Jamie Dimon azt mondta, hogy a bankok a váratlan esemény bekövetkeztével [kontingencia] működésüket abbahagynák, hagyván magukat csődbe jutni, anélkül, hogy az adófizetők fizetnék meg ennek költségét! A „living will” [élő végakarat] csökkenti a nagy bankok megbukásának szervezeti kockázatát – mondta Dimon.

A „living will” követelmény valóban hasonló eredményeket hoz, mint a Glass-Steagall helyreállítása, a válságkor új törvények hozása nélkül, miszerint elválasztanák a kereskedelmi bankári tevékenységet a befektetési bankári tevékenységtől– mondta a korábbi FDIC elnök, Sheila Bair a Reuters TV-nek korábban, ebben a hónapban.

Bair azt mondta, hogy a szabályozók talán ezt egy kidolgozandó felszámolási tervként határozzák meg. Egy banknak külön kell választani a hagyományos bankári tevékenységet, és a leányvállalatokba biztosított betéteket kell tartalékolni a változékony értékpapír kereskedés és értékpapír ellenjegyzések céljából.

Az előírások rászorítják a bankokat komplex szerkezetük felfedésére, mely tartalmazhat jogi személyek ezreit, és mely – Bair véleménye szerint – hatékonyan gátolta a társaságok felosztásának szándékait.

Akár a Fed, akár az FDIC, ha bármely bankot rákényszerítene vállalkozásaik eladására, vagy kordonnal elzárná a biztosított letéteket, még sok átnézendő dolog marad – figyelmeztetett Richard Herring, a University of Pennsylvania bankári tevékenységek professzora.

Nem tudjuk, vajon lesz-e merszük ezt megtenni, azonban az eszközök ott vannak” – mondta Herring, az élő végakarat egy vezető előterjesztője több mint egy évtizede, aki kijelölt egy FDIC tanácsadó csoportot a tervekre.

Herring aggódik is, hogy a tervek olyannyira túlságosan hosszúak és összetettek lesznek, hogy elhalmozzák az ügynökségeknél az alkalmazotti állományt.

Ha ezeket a terveket megírják, az már haladás – mondta Herring.


TERV A KÉT MÓDON TÖRTÉNŐ HALÁLHOZ

A Dodd-Frank törvény alatt, a bankoknak és a szabályozóknak két eltérő módon kell a felszámolást elképzelniük. Az első a csődbíróságokon keresztüli: bankok, akik tárgyalnak hitelezőikkel. Ez a vállalkozásból való kivonulás tervezett módszere az élő végakaratban, mely július elsejével esedékes. Az élő végakaratban benne kell lennie, hogy a külföldi joghatóságoknál a leányvállalatokat hogyan számolják majd fel.

A második mód egy újfajta felszámolási folyamaton keresztüli, melyben az FDIC átveszi az irányítását egy pénzügyi óriás megszüntetésének. Ez a módszer nagyobb rugalmassággal bír, mint ami megengedett a csődbíróságoknál, azonban még mindig a bank élő végakaratában összegyűjtött döntő információkat használja, mint ahol a biztosíték található.

Az új szabályok versengenek a határidőkkel a bankoknál, hogy a terveket benyújtsák, méretüktől és összetettségüktől függően. 9 bank lesz az első, beleértve 5 Egyesült Államok bázisút, és 4 külföldi tulajdonút. A szabályozók elhárították az első körbe tartozó 9 bank megnevezését.

Más nagy bankoknak a következő év júliusáig és decemberéig kell benyújtaniuk terveiket – az FDIC szerint. Végül körülbelül 124 bank néz elébe a tervek benyújtásának, az FDIC alapján. Körülbelül 7 300 bank van az Egyesült Államokban.

A szabályozók és a nagy bankok január óta találkoznak, hogy a tervektől mit várnak el, hogy mit tartalmazzanak. A Fed és az FDIC tisztviselők elmondták, hogy oda-vissza elvárják a folytatást, ahogy a terveket beadták.


Az előírások a bankoknak változások sorát nyújtja terveik finomításához.

Azonban ha a bankok nem tudnak előhozakodni megvalósítható felszámolási tervekkel, a szabályozók utasíthatják a bankokat, hogy üzleteiktől szabaduljanak meg.

A kormány beavatkozása az utolsó mentsvár – mondta John Simonson, a FDIC a Systemic Resolution Planning and Implementation helyettes igazgatója az Office of Complex Financial Institutions-ban [Rendszerszerű Megoldás Tervezés és Végrehajtás helyettes igazgatója a Komplex Pénzintézetek Irodájában].

Úgy gondolom, hogy nagy előrehaladás érhető el, e cégek rávételével, hogy feloldhatóbbá tegyék magukat, mielőtt elérnek arra a pontra, hogy valóban rászoruljanak a komoly segítségre” – mondta Simonson.

A szabályozók bizonyítékot akarnak majd látni, hogy a bankok biztonságosan megoldják adósságaikat, és az alapvető ügyfélszolgálatot és tőkét átutalják egészséges intézményeknek.

A tervek könnyen lehetnek 2 000, vagy 4 000 oldal hosszúak, a bankok összetettségétől függően – mondta Ryan a PricewaterhouseCoopers-tól. A tervek „nagyon apró részleteket” tartalmaznak a bank működéseiről, jegyezte meg, hozzátéve, hogy „sok esetben ez egy nagy dokumentációs gyakorlat.”

Például, a bankoknak pontosan meg kell határozni a terveket az ügyvédek felfogadására, és a szabályozókkal való kapcsolatfelvételre a kulcs országokban.

Az élő végrendeletek megalkotására a szabályok 74 oldalasak, egy magyarázó kiegészítést tartalmazva. A tervek még magukban foglalják a sajtónyilatkozatok vázlatait is, megmutatva, hogy a bankok hogyan jelentenék be, ha kivonulnak az üzleti működésből – mondta Herring.

A terveknek még tartalmazni kell az összefoglalókat a nyilvánosság számára, azonban az adatok legtöbbjét bizalmasan kezelik a bankok kérésére, mely a napvilágra hozott kereskedelmi titkokat illeti, a szabályok szerint.

Az FDIC nem említette, mikor fednék fel az összefoglalókat.

A szabályozók becslései szerint, a kezdeti terveik megírása mind a 124 banknál egyesítve körülbelül 1,3 millió munkaórát tesz majd ki, és ezután minden évben, 267 544 órát, hogy naprakészen tartsák őket. Egy 40 órás munkahéten egyetlen alkalmazott egyenlő 2 080 órával évente.

(Reporting by David Henry in New York, Dave Clarke and Karey Wutkowski in Washington and Rick Rothacker in Charlotte, North Carolina; Editing by Alwyn Scott and Jan Paschal)
Posted by AMERICAN KABUKI at 10:40 AM


Fordította: Filament







2012. július 15., vasárnap

Benjamin Fulford - Felkelés Kezdődött Amerikában​? Továbbá Miért Akarta a Moonies (Egyesítet​t egyház) És A Nácik Megölni Az Írót Múlt Héten?



Fordítói megjegyzés: Elnézést kérek  kedves olvasóimtól a hosszabb kihagyásért, de mindennek megvan az oka! A Július 4-i őrület, melyet Drake "robbantott ki" engem is elgondolkoztatott egy  pillanatig, de szerencsére nem kapott el a "gépszíj", hogy minél gyorsabban feltegyem az oldalra a "nagy hírt", mely szerint pontosan ekkor és ekkor  lesznek a letartóztatások! A megérzéseim a dologgal kapcsolatban helyesek voltak, azaz, hogy nem szabad mindjárt világgá kürtölni azt amit csak 1 ember állít, még akkor sem, ha ő közel is van a tűzhöz! Egyébként nekem az a személyes véleményem, hogy a dolgot megpróbálják úgy intézni, hogy a lehető legkisebb felfordulást okozzanak a világban, nehogy "bizonyos" egyének szintén "kedvet kapjanak" egy kis randalírozáshoz, így lehet, hogy csak a "nagyobb halak" fülön csípéséről fognak egyenes adásban tudósítani, vagy pedig  az egészet felvételről fogják adni, és utána pedig már lehet beszélni a további "menetrendről". Letartóztatások és lemondások folyamatosan vannak, mind a mainstream média, mind pedig a csatornázott üzenetek szerint! A legutóbbi hír szerint Timothy Geithnert ismét bevitték, de ezt egyelőre csak Greg Giles, az ascensionearth2012.blogspot.com oldalról tudta megerősíteni: http://the2012scenario.com/2012/07/greg-giles-reports-timothy-geithner-arrested/#more-134877 ! Illetve ismét látunk egy időpontot, ezúttal a http://www.keshefoundation.org/en/- tól, akik azt mondják, hogy 2012 szeptember 21-én micsoda technológiák lesznek az útjukra bocsátva......megint azok a fránya időpontok.....nem szabadna dátumokkal felelőtlenül dobálózni, mert már így is sokan kiábrándultak és csalódtak! Én is így jártam egy rövid ideig, de a küzdelem folyatódik tovább és lehet, hogy ez csak a sötétek műve volt, vagy pedig őket tesztelték ezzel, ahogy Cobra is rámutatott nemrégiben! Tehát érdemes lenne "lassabban" haladni és a "kisebb" dolgokra összpontosítani, mint pl az utóbbi hetek hatalmassá dagadt bankbotrányai, melyekről én is teszek említést hamarosan!

Tehát: Benjamin Fulford

Az elégedetlenség hosszú forró nyara az USA-ban rendkívűl gyanús erdőtüzekkel kezdődött, fehér porrá olvasztva házakat, ugyanakkor sok helyen a fű és a fák érintetlenek maradtak a Náci föld alatti bázisokhoz közeli Coloradóban. Az 1 hetes áramkimaradás Washington DC körül sem dobta fel a hangulatot, melyet amúgy egy őrült szupervihar követett!

Továbbá a White Dragon Társaság olyan eredeti dokumentumokhoz jutott hozzá, melyeket John F. Kennedy amerikai és Sukarno indonéziai elnökök szignóztak, kiutalván az aranyat, hogy támogassák az egyezséget, melyet a Green Hilton Memorial Building-ben, Genfben írtak alá!

Ezenkívul Fulford június 30-án egy programon vett részt Tokióban, ahol is egy angolul beszélő ázsiai férfi kézfogással akarta üdvözölni őt, ám hírtelen megszúrta a csuklóját egy tűvel! A "merénylet" egy beszélgetés után történt, melyben Fulford ecsetelt néhány tanuvallomást, melyekhez a nemrég letartóztatott Aum szekta szökevényeitől jutott hozzá, akik a tókiói szaringázas merényletért is felelősek voltak korábban! A gyanusítottak elmondták, hogy a merényletet Kim Jong IL rendelte meg, aki hosszú ideig dolgozott együtt a Náci Odessza alvilággal, megcélozván bevezetni a New World Ordert (Új Világrend)! Mindenesetre az író kiszívta a csuklójába fecskendezett mérget, és a jelek szerint ma már ismét tökéletesen érzi magát!

Érdemes megemlíteni, hogy Fulford fizikailag fitt személy és nincsenek sem szív, sem koleszterin problémái, annak ellenére, hogy van egy kis súlyfeleslege. Stieg Larsson a "Girl with the Dragon Tattoo" írója 50 éves korában szívrohamban elhunyt, nem sokkal azután, hogy megírta 3 részes fantasy trilógiáját, mely valódi náci jelleggel íródott, mellyel újságíróként befutott! Eltenni valakit láb alól szívroham által, a szokásos náci taktika része a háború utáni években! Fulford szintén kapott figyelmeztetéseket erre vonatkozólag a tűszúrásos merénylet előtt!

Itt egy üzenet az Egyesítő Egyház tagjainak: Kim Jong-Un-nak, Lee Myung-bak-nak, Yasuhiro Nakasone-nak, George Bush Senior-nak, Baron Fritz Thysen-nek, Peter Hans Kolvenbach-nak, Ratzinger Pápának és egyéb magas rangú náci vezetőnek: ha az írónak egy haja szála is görbül, ti és a családotok keményen felelősségre lesztek vonva! Ez pusztán jogos önvédelem!

Mindenesetre az Aum szekta által elkövetett merénylet a náci frakció egy kísérlete volt, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy egy megrendezett terrorista merénylet segítségével fel tudnának-e állítani egy diktatórikus fasiszta rendszert Japánban. A válasz egyértelműen egy "NEM" volt!
Ezen szekta vezető tagjait nemrégiben letartóztatták, és kiderült az is, hogy ők voltak a felelősek a 3/11-es Japán terrortámadásért is!

Ugyanakkor a sötétek felelősek a Katrina hurrikán pusztításáért is, mely része volt az időjárás módosító hadviselésnek New Orleans ellen, melyben arra voltak "kíváncsiak", vajon be lehet-e zárni amerikai állampolgárokat koncentrációs táborokba természeti katasztrófa ürügyén.
Azoknak akik még mindig nem hisznek az időjárás befolyásolás hadászati célú felhasználásában, azoknak érdemes fellapozniuk a Washington Post, vagy a New York Times 1975 június 18-20 közötti számait, melyek arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetúnió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében!

Visszatérve a Kennedy és Soekarno által aláírt dokumentumokhoz, ezek valóban füstölgő puskacső típusú bizonyítékok, melyek lerántják a leplet az aljas összeesküvés részleteiről, amelyből kiviláglik, hogy mind a Federal Reserve, mind pedig a European Central Bank többezer tonnányi aranyat lopott el!

Az ok amiért Európa már 19., vagy 20. alkalommal jelentette be, hogy "megoldották a pénzügyi válságot" Európában, és már csak "apróbb" problémák vannak, az az, hogy korábban többször kiáltottak farkast feleslegesen.

A tény az, hogy a BIS le lett zárva, és nincs több levegőből előállított buborékpénz, mely hamis ázsiai arany tanúsítványok alapján lett a rendszerbe integrálva! Az Európaiak - Németországot kivéve - rájöttek, hogy a gazdaságuk többnyire nem létező gazdaság volt, és a pénzügyi szolgáltató ágazatuk nagy részben csaláson alapult! Mindez azt jelenti, hogy Európa vissza fog térni a legendás munkamorálhoz, amely első számú hatalommá tette a világban és domináns szerepet töltött be!

A helyzet Amerikában már sokkal bonyolultabb! Úgy tűnik, hogy Drake július 4-re hatalmas katonai akciót prognosztizált, melyben felszabadították volna az USA-t, de ez nem történt meg! A kép sokkal tisztább lesz, ha felszáll a köd. (Mindenesetre a bennfentes információk alapján vannak letartóztatások - a fordító megj.)

A White Dragon Family a maga részéről folytatja  a tárgyalásokat a sötétekkel egy békés átmenetről, és a nyáron eredményeket várnak ez ügyben! (Mi Is! - a fordító megj.). Akárhogy is, előfordulhat, hogy a kevésbé megbocsátó és türelmetlenebb erők hamarabb szeretnék a változásokat elérni, mint ahogy a béketárgyalások befejeződnek!!! Ebben az esetben a Federal Reserve-nek és az Európai Központi Banknak már egy másik "erővel" kell tárgyalniuk.

Európának és Amerikának érdemes lenne odafigyelnie és tanulni Izlandtól, akik szerint a bankárok tartozásai nem az emberek tartozásait jelenti! Ha a nagy bankok elbuknak, nem lesznek képesek áthárítani galád módon tisztességtelen adósságaikat a hétköznapi emberekre! Más szavakkal Európa és Amerika felszabadulhat az adósrabszolgaságból!

Fordította és bejegyezte: Magellán



2012. július 3., kedd

A Gonosz Megsemmisítése: Ár És Következmény





Mára nyílvánvalóvá vált, hogy nem lehet egyik napról a másikra véget vetni a többezer éve tartó őrületnek! Az idők során számos lehetőség nyílt meg és foszlott szét, de a sötétek végső megdöntése még várat magára! Azonban nem tagadhatjuk azt a tényt, hogy a dolgok számunkra kedvezően alakulnak.

A bankárok lemondása hatalmas mennyiségben, a vatikáni pénzmosási botrány, melyek lassan fejlesztik a többség tudatosságát, a fokozott társadalmi részvétel a tömeges akciókban a hatalmas intézmények ellen, melyeknek célja a szólásszabadság korlátozása és a szabad hozzáférés a fontos információkhoz az interneten, ezek mind olyan jelek, melyek arra mutatnak, hogy az alapvető ellenőrzési rendszerek összeomlóban vannak!

Benjamin Fulford nemrégiben azt mondta, hogy szeptemberben az USA dollár, mint közös fizetőeszköz eltűnik a színről. Drake legutolsó interjúja szerint a sötéteknek úgy tűnik befellegzett, mert egy darabig tárgyaltak a békés megadásról, de a helyzet változott és nem lesz a dolognak "jó vége" számukra!

A probléma most az, hogy hogyan "bánjunk el" velük, figyelembe véve, hogy:
- Mindent elvesztettek, kivéve a markolatot az apokalipszis ravaszán, és megfogadták, hogy harcolnak az utolsó emberig
- Abban a helyzetben vannak, hogy nincs vesztenivalójuk, így akár konfliktus is lehetne a dologból, mely fegyveres összecsapássá is fajulhatna. Adjuk meg nekik az elégtételt, hogy az összecsapások miatt számos ember közülünk az ő sírjaikba kerüljön?

A letartóztatások késedelme növekvő számú frusztrációt és pesszimizmust, illetve a dezinformátorok térnyerését hozta magával! Szerencsére a kollektív tudatosság emelkedőben van, így már sokkal nehezebb "megvezetni" az embereket! Az elmúlt néhány hónap történései, de a közeli jövő is számos olyan dolgot (fog) tartalmaz(ni), melyekből sokat okulhat az emberiség.

Lehetséges, hogy nem tudnánk megtalálni a konkrét problémás területeket, és a nehézség fokát, amilyenek voltak e nagy csata frontvonalai a gonosz ellen, és melyekkel még mindig szembe kell nézni, mialatt a legnagyobb háborút vívják meg, melyet az emberiség valaha vívott."
Mindez egyetlen dolgot jelent: az emberiség nem fog meghátrálni!

 
Következzen néhány figyelemre méltó esemény, melyekre nemrég derült fény:

Szentségtelen felfordulás, a Vatikán elismeri a maffia pénzmosási botrányt! A Vatikáni Bank most média-össztűz alatt van ahogy a jelentések felszínre kerültek, melyek arról számolnak be, hogy az ügyészek azt valószínűsítik, hogy az előbb említett bank a szicíliai maffia pénzmosodája!

Egy eltűnt lányt elraboltak, és erőszakkal rávették, vatikáni szexpartikon való részvételre! Egy tinédzser lányt 30 évvel ezelőtt elrabolt egy bűnbanda a vatikáni rendőrség segítségével, hogy vatikáni orgiákra hurcolják akarata ellenére, mondta a Katolikus egyház vezető ördögűzője, aki mellesleg Harry Pottert úgy jellemezte, hogy "az az ördög műve!

Az emberi áldozatoknak számos formája van:
- Kiskorúak megrontása
- Nonkonformisták elleni merényletek
- Repülőgép szerencsétlenség okozása, illetve személyszállító hajó elsüllyesztése
- Háború és népirtás
- Tömeges népirtás a WHO segítségével

Csak 1 "entitás" van, amely számon tart és feljegyez minden bűnesetet a Vatikánnal kapcsolatban. A Svali Revelations (kinyilatkoztatások) segít megérteni többet abból, mi is folyik valójában a vatikáni templom alatt!

Elég nehéz elfogadnunk azt, hogy azok, akikben bíztunk, valójában ők testesítenek meg minden rosszat társadalmunkban, de a gonosz megsemmisítésében a legnehezebb a bennünk lakozó rossz megsemmisítése! Ahhoz a ponthoz érkeztünk, amikor meg kell kérdeznünk magunktól, hogy mi a legjobb eljárás a sötétekkel kapcsolatban anélkül, hogy magunk is olyanokká válnánk, mint ők.

 

Hogyan lehetne figyelmen kívűl hagyni a létezésüket, most, hogy minden pénzügyi forrásuktól meg lettek fosztva?

Látva magunkat, élvezzük újonnan felfedezett szabadságunkat, melyet visszanyerünk a virtuális rabszolgaság szorításából, éhezés, hajléktalanság, folyamatos félelem valószínűleg nagy kínszenvedés lenne a sötétek számára!

Szóval miért nem vesszük rá legnagyobb elméinket, hogy felszabadítsák és elhozzák nekünk az eddig eltitkolt technológiákat?


Az erő az együttes erőfeszítéseinkben lakozik!
- Nem szabad minden reményünket egyetlen személybe, vagy szervezetbe helyezni!
- Meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt azért, hogy az áhított változásokat elérjük!
- Minden eszközt be kell vetnünk! Így ha egyszer visszanézünk a jövőben, akkor majd jogosan mondhatjuk, hogy része voltam a történéseknek és megtettem mindent a változás érdekében!
- Tegyük meg a nagy lépést előre együtt és hagyjuk magunk mögött a lényegtelen dolgokat!

Fordította és bejegyezte: Magellán

2012. július 1., vasárnap

Drake Üzenete És A Tömeges Letartóztatások.



Drake a június 27-i rádióinterjújában elmondta, kapott egy üzenetet, melyben az állt, hogy "jön a lovasság" és ha szükséges, a hadsereg "rendet fog tenni", és nekünk csak annyi lesz a dolgunk, hogy hátradőlünk és nézzük a tüzijátékot, mert az Esemény itt van a nyakunkon!
Az interjú későbbi részében a "Zöld Lámpa" kifejezést használta, amely állítólag egy titkos kódjel a hadseregnek!
Nem tudjuk, hogy ez azt jelenti-e, hogy a tömeges letartóztatások meg fognak-e történni a következő 1-2 napban, vagy a július 4-i Függetlenség napja előtt. A dolog hamarosan bekövetkezik és ez bármikor megtörténhet! Rengeteg  időpont volt már eddig megadva, egyik sem bizonyult helyesnek! A legjobb, ha türelmesek vagyunk és várunk (az Égi jelre!). Jó lenne, ha mindenki tartana otthon némi élelmiszert és készpénzt!

Itt van néhány hozzászólás a Fénynek szolgálatot tevők részéről, válaszul az olvasók aggodalmaira:

Nem lesz statárium bevezetve, nem fognak senkit elhurcolni a FEMA-táborokba, stb...!

Matthew Ward: Édesanyám még mindig kap olyan emaileket emberektől, akiket megijesztenek a kitelepítési tervek és az olyan kitudódott borzalmas események, mint a statárium bevezetése, vagy milliók letartóztatása és koncentrációs táborokba hurcolása, negatív szándékú idegenek inváziója, mindent elsöprő nukleáris háború! A mostani időkben nagyfokú tisztánlátás és intuíció szükséges ahhoz, hogy az ember nyugodt maradjon!

Továbbá a megismételt ígéreteink szerint ezek közül a dolgok közül egyik sem fog megvalósulni, hiába szajkózzák azt egyes internetes források! A Fény nem fog megengedni semmiféle "visszalépést" a növekedésére vonatkozólag, és a Föld sem viseli el megadóan a sok-sok évszázad zsarnokságát és vérontását, mely felelős volt minden negativitásért, csak azért, hogy az "Ő" szeretett lakói többet tapasztaljanak!

A sötét erők statáriumot akartak bevezetni egy nagy horderejű esemény hatására. Természetesen úgy alakítva "okosan" a történéseket, hogy az emberek könnyedén elfogadják, illetve egyenesen követeljék azt! Egy Szeptember 11-hez hasonló merényletet terveztek, de a Teremtő felhatalmazta a jószándékú földönkívülieket, hogy megelőzzenek minden súlyos terrorcselekmény kísérletet, melyekre sor került volna, ha nem avatkoznak be!

SaLuSa: Sikeresen megakadályoztuk a sötét összeesküvőket abban, hogy okokat kreáljanak a statárium bevezetésére, illetve, hogy fokozzák az ellenőrzést az emberek felett! Úgy alakítottuk a dolgokat, hogy a sötéteket lefoglalják saját problémáik és eközben erősítettük szövetségeseink pozícióját.


Barack Obama nem állt át a sötét oldalra!

SaLuSa: Barack Obama továbbra is az amerikai kormány része marad, mert számos alkalommal megpróbáltatásokon ment keresztül és egyértelműen bebizonyosodott, hogy a Fényt szolgálja! Ő már foganatosított olyan intézkedéseket, melyek segítik szövetségeseinket abban, hogy a sötét összeesküvőket könnyebben felelősségre lehessen vonni!

Matthew Ward: Kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Barack Obama az a magasan fejlett személy-e, akit én és egyéb csatornázók állítottunk, hogy az, és nem-e az Illuminati lábnyomait követi. Látni fogjátok magatok az igazságot amit mondtunk, de mert az ő szerepe a világban nagyon fontos, és csak nagyon óvatosan szabad "lavíroznia" a jelenlegi helyzetben, főleg azért is, mert a sötétek folyamatosan körülötte vannak!


Minden galaktikus lény a Bolygó körül megvilágosodott humanoid lény, semmi ok a félelemre velük kapcsolatban!
SaLuSa: Meg fogjátok látni, hogy nincs bennünk semmi furcsa, vagy különös! Sokkal több kapcsolat van köztünk, mint azt el tudnátok képzelni! Nem kevés genetikai beavatkozás eredménye az, ahogy ti ma kinéztek! Mikor felfedezitek azt, hogy rengeteg típusú lény tagja a Galaktikus Föderációnak, csodálkozni fogtok azon, hogy közülük sokan teljesen úgy néznek ki, mint ti! SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a Plejádiakkal, valamint a Vénusziakkal együtt kinézetben olyanok vagyunk, mint ti! (akkor nincsenek csápjaik? :-( ). Közületek sokan tudatában vagytok annak, hogy léteznek egyéb humanoid formák is, de ez egyedül a különböző planetáris körülmények eredménye! SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mint a Galaktikus Föderáció tagjai, megvilágosodott lények vagyunk és szívünkben sok szeretetet érzünk irántatok!


Nem kell, hogy az eseményekre erőszakkal válaszoljatok!

Michael Arkangyal: Ahogy érzékeljük a "hívást" a polgári engedetlenségre/nyugtalanságra, az nem tölt el bennünket lelkes várakozással! Nem helyes a hadsereg aktiválásával kényszerpályán haladni, úgy, hogy közben az emberek is felfegyverkeznek! Hogyan is lehetne ezt haladásnak tekinteni? Miért támogatna Gaia még több vérontást, még több erőszakot, illetve igazságtalan cselekményt? Így nem lenne egyensúly! Ez egy csata és egy háború, melyet egyetlen lövés nélkül nyertek meg!


Nem lesz robbantás hidak alatt, illetve nem lesznek bevetve nukleáris fegyverek sem!

Matthew Ward: A civilizáció támogatása segít abban, hogy spirituálisan, intellektuálisan és technológiai értelemben véve előrehaladjunk, hogy lehetöségünk legyen elkerülni azon rettenetes jóslatok beteljesülését, melyek egy szörnyű nukleáris háború kirobbanásával fenyegetnek!

SaLuSa: A különböző országok kormányai végre megértették, hogy az erőszakot meg kell állítani és fel vagyunk hatalmazva, hogy bármilyen lépést megtegyünk a béke fenntartása érdekében! Ezidáig minden beavatkozásunk a nevetekben, részben meg lett akadályozva karmikus okok miatt, de most az Isteni Rendelet által képesek vagyunk végrehajtani a tervet spirituális fejlődésetek érdekében!

Ezek az események már évek óta ismertek, és alaposan meg lettek tervezve! A lakosság széles rétegeit jól védik a Galaktikus erők a Föld körül, akik békeszerető lények és jól felkészültek minden váratlan eseményre! Semmiféle "false flag" akció nincs megengedve és a sötétek gyorsan és erőszakmentesen el lesznek távolítva!

Fordította és bejegyezte: Magellán