2012. április 26., csütörtök

Megtörténtek Az Első Vádemelések A British Petrol 2010-es Olajkatasztrófájával Kapcsolatban!







Washington-CNN:
Megtörténtek az első vádemelések a 2 évvel ezelőtti mexikói olajkiömléssel kapcsolatban,adta hírül az Igazságügyi Minisztérium!

A BP korábbi mérnökét-Kurt Mix-et-letartóztatták Texasban,mert 2 vádpontban bűnösnek találták bizonyítékok szándékos megsemmisítése miatt,melyeket hatósági utasításra hajtott végre! 

Mix üzeneteket törölt,melyekben arról volt szó,hogyan fékezzék meg az olajkiömlést!A vádak Louisiánában lettek aktázva Mix ellen,de a hivatalos források szerint egy houston-i tárgyalóteremben kellett volna megjelennie.
Körülbelül 206 millió gallon (1 gallon:3.79 liter!) nyersolaj ömlött a Mexikói-öböl vizébe,miután 2010 Áprilisában felrobbant a Deepwater Horizon nevű olajfúró torony-megölve 11 embert!Az olaj csaknem 3 hónapig ömlött a tengerbe,mielőtt a "sapka" rá lett téve a BP által tulajdonolt Macondó-kútra!Így is nagyjából 1.5 kilóméter vastagon terítette be az "anyag" a környező vizeket!
A Minisztérium súlyos vádakat állapított meg a vizsgálat során a Deepwater Horizon katasztrófája esetében egy magánszeméllyel kapcsolatban,aki felvételeket törölt a kiömlött olaj pontos mennyiségét illetően!
A Deepwater Horizon munkacsoport folytatja a viszgálatot a robbanás ügyében és felelősségre fogja vonni azokat,akik megszegték a törvényt,összefüggésben az USA történelmének legnagyobb környezeti katasztrófájával.
Kurt Mix fúrási-és veghezviteli project mérnök a BP-nél,aki "fáradságot nem ismerve küzdött,hogy felmérje az olajkiömlés okozta károkat",dícsérte dolgozóját nyilatkozatában a részleg,ahol dolgozott.Számos megoldást ötlött ki,hogy megállítsa az ömlést,beleértve a sikertelennek bizonyuló "Top Kill" projectet,melyben iszapot szivattyúztak volna a sérült kút csonkjába.A British Pertrol azt mondta Mix-nek,hogy tartson vissza minden információt Macondóra vonatkozólag,beleértve a szöveges üzeneteket is!2010 Október 4-e körül Mix törölt az IPhone-járól egy szövegláncot,mely több mint 200 sms-t tartalmazott,melyet a BP-ellenőrével folytatott,miután rájött,hogy egy összekötő dolgozik a BP ügyvédeinek,aki elektronikus adatokat gyűjt!
A törölt üzenetek közül számos törvényszékileg vissza lett állítva,beleértve "érzékeny" belső üzeneteket a BP-nél,melyeket valós időben rögzítettek,ahogy a Top Kill project próbálta útját állni az olajkiömlésnek!Bírósági dokumentumok szerint Mix törölt egy üzenetet a Top Kill 1. napjának végéről 2010 Május 26-án,melyben azt írta,hogy túl magas a kiömlési ráta-több mint 15000!
Mielőtt a Top Kill megkezdődött volna,Mix és más mérnökök arra a következtetésre jutottak,hogy a project valószínűleg nem lesz sikeres,ha az ömlési ráta nagyobb lesz,mint 15000 barrell olaj/nap (1 barrell:158.9 L!)!Abban az időben a BP nyílvánosan 5000-ben állapította meg a rátát- harmadannyiban,mint azt a minimum kiömlési ráta mutatta Mix üzenetében!Ejnye-bejnye!
Mikor emberünk rájött,hogy az összekötő a BP kűlsős ügyvédjének dolgozik,aki bemérte a telefonját,törölt egy üzenetláncot,mely több mint 100 sms-t tartalmazott,melyet a BP szállítójával váltott.Ezzel a szállítóval Mix számos kérdésben dolgozott együtt arra vonatkozólag,hogy felbecsüljék,vajon mennyi olaj ömlött ki a Macondó-kútból.
Mikorra Mix törölte azokat az üzeneteket,addigra már számos felszólítást kapott,hogy őrizze meg az adatokat és beszéljen egy bűntetőjogi védőügyvéddel az esküdtszék folyamatban lévő vizsgálataival kapcsolatban,köztük a Deepwater Horizon olajkiömlési ügy miatt!
Kurt Mix-re max 20 évet és 250.000$ bűntetést szabhatnak ki,ha minden vádpontban bűnösnek találják!
A British Petrol kibocsátott egy nyilatkozatot,melyben azt állítják,hogy teljes mértékben együttműködnek az Igazságügyi Minisztériummal és más hivatalosan eljáró szervekkel,melyek az olajkatasztrófát vizsgálják!
HMMM......

Fordította és bejegyezte:Magellán


 



2012. április 20., péntek

David Wilcock-Isteni Beavatkozás




A cikkhez csak annyit fűznék hozzá,hogy nagyon hosszú,pedig sok részt kihagytam!Az eleje talán inkább felvezetésnek tekinthető,a konkrét számok-adatok ezért a cikk 2. részében kaptak helyet.
Én úgy látom,hogy Wilcock-cikket ilyen terjedelemben és részletesen nem igazán fordítottak le,úgyhogy kérem a kedves olvasót,ha kiragad részleteket a szövegből,tegye hozzá,hogy a http://valtozoban-a-vilag.blogspot.co.uk/ oldalról származik a szöveg,és Magellán "követte el" a dolgot!
Előre is köszönöm,és kellemes ledöbbenést kívánok az íráshoz :-) !


Isteni Beavatkozás-Megdönteni A Pénzügyi Zsarnokságot!

A masszív,példátlan földönkívüli beavatkozás teljes mértékben lerombolt minden tervet a 3. Világháború kirobbantására,a több forrásból származó információk szerint!Ez és más fantasztikus történetek azt sugallják,hogy 2012 a próféciák beteljesülésének éve lesz!


A Negatív Erők Valóságosak-Ahogy Az Ellenállás Is!

Akár tetszik,akár nem,mindenki szembesült már a bizonyítékkal,hogy a világot egy erőteljes,okkult,negatív erő irányítja a háttérből!
Ha már olvastad a Pénzügyi Zsarnokság c. írásomat (e-book formában),a probléma teljes kiterjedése-amivel szembesülünk-sokkal nyílvánvalóbb lesz,ahogy haladunk előre a témában.

Tömeges Letartóztatások

Több belső forrás-mindegyikük tisztázta hitelességét és megbízhatóságát-most elismerte számos kulcsfigura közelgő tömeges letartóztatását.Egy szigorúan titkos,rendkívül összehangolt művelet-mely azért van,hogy jobb legyen az emberiségnek-most indításra készen áll!
A Pentagon "jó fiúi"-akik mind politikailag,mind pedig logisztikailag együttműködnek a 134 nemzetet tömörítő szövetséggel-készek előállítani a gazfickókat!A hatalmas műveletet közrefogó biztosítás óriási!Még azon személyek akik érintettek ebben a dologban,nekik sincs fogalmuk annak a dolognak a kiterjedéséről,amit a nagyközönség számára készülnek felfedni! 
Mostanában volt egy 4 órás megbeszélésem egy magas szintű informátorral a tömeges letartóztatásokra vonatkozólag.


22 Teherautónyi Dokumentum 

Mostmár tudjuk,hogy a tömeges letartóztatásokra vonatkozó terv már 33 éve létezik.Egy 5 inch vastag (kb 13cm) kivonatolt dokumentumot mutattak be a kapcsolatomnak 1979-ben mely körvonalazta az egész tervet.
Óriási mennyiségű megdönthetetlen bizonyíték biztosítja a tervet,beleértve azt a 22 teherautónyi dokumentumot,mely hosszú idővel ezelőtt lett összerakva és biztonságosan elhelyezve a világ számos pontján-titkos helyeken!

Azt mondták nekünk (David Wilcock-nak),hogy mindössze 1 doboznyi bizonyíték elég lenne ahhoz,hogy megdöntsék a jelenlegi Olasz kormányt:
Az ügyészek kérhetnek Silvio Berlusconira 5 éves börtönbűntetést szemtanú befolyásolása,ill. korrupciós vádak miatt!Fabio de Pasquale ügyész a bíróságot kérte nemrég,hogy találja meg a volt miniszterelnököt,mert 600 ezer $-t fizetett egy Brit ügyvédnek,hogy hazudjon egy másik ügyben!
Ezen eljárások magukban foglalják az adócsalást és a hamis számlaadást is Berlusconi üzleti tevékenysége ideje alatt.Vannak ellene függőben lévő eljárások a milánói ügyészségen,beleértve egy vizsgálatot,mely szerint kisporú prostituáltnak fizetett a szolgáltatásaiért!


Minden Erőnkkel Azon Leszünk,Hogy Megnyugtassuk és Védjük Az Emberiséget! 

A pozitív erők,akik végrehajtják a tervet,jól tudják mi aggaszt téged,az igazságot tartalmazó weboldalak és írások jól informált olvasóját!
-Statárium nem lesz bevezetve,amikor a dolgok megtörténnek!
-A hadsereg nem veszi át az irányítást a kormány felett!
-Ártatlan civilek nem lesznek bebörtönözve,ill. bántalmazva semmilyen módon!
-Bármely katona aki megkísérel végrehajtani törvénytelen parancsokat a "rosszfiúk" nevében,el lesz fogva és le lesz tartóztatva!
-Minden erőfeszítés meg lesz téve,hogy megoldjuk a problémákat és azonnal visszaadjuk az irányítást az emberek kezébe!

Ez az erős szövetség tervezi felszínre hozni a szabadenergiát és egyéb más,tőlünk ellopott technológiát.
A fosszilis üzemanyagokra épülő gazdaság biztosította volna,hogy az okkult világkormányzás és bolygónk szisztematikus szennyezése tovább folytatódjon!

"Nem Tettek Esküt A Bankárok Jólétére"!

Tudjuk,hogy az USA hadseregének 90%-a tisztában van a tervekkel és minimum 60%-uk támogatja is azt.Számos szövetségi rendőrbíró,rendőr,aktív-és visszavonult katonai személy és civilek fognak segíteni,ha egyszer rádöbbennek mi történik!
Harcosaink az életük árán is megvédenek minket!Ez a világ nem egy rajzfilm,melyben a jó és rossz harcol egymással,és mindenki,aki a kormányban,a multicégeknél,a médiában és a hadseregnél dolgozik az rosszfiú lenne! 
Bátor és merész katonáink tettek egy esküt,mely szerint megvédik az USA alkotmányát és polgárait minden kűlső és hazai ellenséggel szemben.Nem áldozzák életüket és vérüket,hogy irányító pozícióban tartsanak egy maréknyi szociopata népirtó bankár söpredéket annak embereivel és erőforrásaival!
Mindannyiunknak itt kell élnünk és ha "feletteseink" szisztematikusan pusztítják a bolygót,akkor ők többé nem tekinthetők irányítónak!Ők olyanok,mint egy nagy fertőzés,melyet erős antibiotikumokkal kell kezelni,mielőtt megöli a gazdatestet!


Itt Az Ideje Belátni Hogy A Teaidőnek Vége!

Számos magasrangú tábornok hagyta el aktív szolgálatát Bush óta,mert megértették mi történik,de ténylegesen soha nem vonultak vissza!Mindannyian hálával tartozunk nekik!
A dolgok most csúcsosodnak ki nagyon gyorsan.A jelek furcsák,titokzatosak lehetnek,de egyre inkább nyílvánvalóbbak! 


Nehéznek Tűnhet Elhinni!

Megértem,hogy nehéz elhinni,hogy egy ekkora volumenü összehangolt manőver egyáltalán lehetséges.
Ha igazi katonákkal beszéltek,és valójában megértitek a szerepet,melyet vállalnak,a nagy kérdés az:hogy képesek csak ülni és és nem csinálni semmit?Hogyan tudnak csak várni tétlenül,mikor az egész bolygót,a rajta élő emberekkel veszély fenyegeti!?Ha egy  anyát és gyerekét előtted halálra kínoznak és megvannak az eszközeid arra,hogy megállítsd,csak állnál és nem csinálnál semmit?Hacsak nem vagy szociopata,bizony közbelépnél!És a legtöbb ember,beleértve a hadsereg tagjait nem azok!


Nem Lenne Lehetséges A Beavatkozás Egy Teljesen Zárt Rendszerben!

A sötét oldal kiterjedése hatalmas,úgy tűnhet,hogy nem lehet akadályozni,vagy akár legyőzni!Ha bolygónk egy szigorúan zárt rendszer lenne,kűlső játékosok és magasabb spirituális erők nélkül,akkor teljes mértékben egyetértenék azzal,hogy a sötét terv jól átgondolt,erős,szisztematikus és annyira hatalmas,hogy csaknem lehetetlen eltörölni.
Ősi kultúrák tucatjai vázolták fel ugyanazt a próféciát a mostani időkről.Ezen próféciák mind ráirányították a figyelmet a 26000 éves ciklusra a Föld tengelyében a tanulmány kulcsmomentumaként.
Ahogy feltártam a "Source Field Investigation" c. munkámban,a Maya Naptár,az egyiptomi csillagászat,a Görög-és Hindu csillagászat mind úgy említik ezt az időszakot 2012 és 2014 között,mint a nagy ciklus végét-bevezetvén a béke és a jólét aranykorába!Valójában a Hinduk az egyedüliek,akik megemlítik 2014-et egy ritka együttállásban,mely magában foglalja a Jupitert!
A legősibb eredeti próféciák egyáltalán nem végítélet és sötétség-pártiak!Azt "mondják",hogy bár számos nehézségen megyünk keresztül-ahogy azt eddig is láttuk-azonban a végeredmény minden képzeletünket felül fogja múlni-jó értelemben!


A Pentagonban Mindenki Tisztában Van A Dolgokkal!

Csúcs-bennfenntesek elismerték,hogy a Pentagonban mindenki tisztában van azzal,hogy Isteni Beavatkozás történik-teljesen mindegy,hogy ki melyik oldalon áll!Többségük nem tudja ki a felelős.Még a "rosszfiúk" is azt mondják,hogy akár még angyalok,vagy idegenek is állhatnak a dolgok mögött!A Földön senkinek nincs olyan technológiája olyan dolgokat csinálni,melyeket látnak-függetlenül attól,hogy milyen szintű az a technológia!
Csak néhány ember mert kilépni a sorból és felfedni, hogy mi is történik, mert ez az információ szigorúan titkos besorolású! De tudják, hogy aki beszél elkaphatják őt, családját, megkínozhatják és meg is ölhetik.
Elhatároztam, hogy vállalom a veszélyt annak érdekében, hogy legyőzzem a félelmet és segítsek nektek megérteni, mi történik.

Soha Nem Lesztek Magatokra Hagyva

Az Isteni beavatkozás nagyon is valóságos. Meglepőnek találhatod, ha felfedezed, hogy mennyire kiterjedté vált ez a beavatkozás és milyen messze nyúlik vissza az időben a bizonyítékok nyoma.
A világ nagy vallásai mögött húzódó erők nem mitológikusak. Ezek nem szimpla történelmi műalkotások, szövegekben és tekercsekben eltemetve, melyet mindössze néhány ember olvas. Egész idő alatt itt voltak. Nyíltak köztünk jártak minden ősi kultúrában és maximális tiszteletnek örvendtek. Megvannak a saját szabályaik, saját kormányzó testületeik és saját etikai kódexeik. Kerültek minden nyilvános feltűnést most már több mint ezer éve. Mindazonáltal, teljes mértékben érintettek az egész játékban - irányt mutatva és kormányozva evolúciónkat.
Ez a kritikus lépés engedte meg nekünk, hogy modernekké váljunk megadván nekünk a lehetőséget, hogy elfelejtsük, hogy ők valaha is léteztek - még akkor is, ha folyamatosan irányították fejlődésünket a háttérből. Az utóbbi időben a szabályok megváltoztak és sokminden meg lett nekik engedve, sokkal több segítség a Földnek és a rajta élő emberiségnek, hogy egy sokkal magasabb tudatosságú szintre emelhessük őket (az emberiséget).

A Nyomozás Rövid Áttekintése

Nem értheted meg a teljes igazságot, ha még mindig tagadásban élsz. Legerősebb azon emberek tagadása, akikk még mindig azt hiszik, hogy a rosszfiúk nyerésre állnak és nem akarják vagy nem képesek annak nyilvánvaló jeleit, hogy az egész kártyavár összedől.
Ezen vizsgálat első részében megvizsgáljuk számos részletét napjaink bizonyítékainak - megmutatván, hogy mennyire közel vagyunk a pénzügyi zsarnokság végéhez. Legmegdöbbentőbb bizonyítékok egyike az a nagyon is valóságos szembenállás az Illuminati frakciók között, úgymint a JP Morgan, FED és az okkult erők között, melyek titokban meghódították a Vatikánt és átvették felette a hatalmat.
Miután megnéztük ezen példák típusait, bemutatunk egy informátori vallomást bizonyítván, hogy 9/11 belső munka volt. Ez a kiegészítés értékelhető hátteret ad beszélgetésünkhöz  a pénzügyi zsarnokságról és még több bizonyíték van arra, hogy a hivatalos történelem egy koholmány.
Szintén felderítjük, hogy a megdöbbentő bizonyítékok arra mutatnak, hogy a 7,4-es március 20-i mexikói földrengést emberi kéz okozta - aljas indokból egy csoport által, mely tudja, hogy kifut az időből.

A II. és III. rész melyek Jelentősen Kiterjesztik a Vizsgálatot

A II. részben felderítjük a titkokat belső emberek segítségével, akik ezzel veszélyeztetik biztonságukat, felfedve, hogy is működik az Isteni Beavatkozás - melynek célja megelőzni a III. világháborút és megdönteni a pénzügyi zsarnokságot. Számos anyag ezzel kapcsolatban már meg lett osztva az interneten. Mindamellett fel fogok vázolni számos más lenyűgöző részletet, amely ezidáig szigorúan titkos volt a nagyközönség számára.
Ahogy a III. részhez érünk, kinyitjuk a pinceajtót, hogy úgy mondjam és feltárunk egy megdöbbentő nagyságú adatállományt, mely segít elmagyarázni, hogy kik működnek közre ezekben a különös eljárásokban és miért.

Idő-kódolt próféciák

A III. rész egy hihetetlen összefüggésbe hoz mindent, amiről mindeddig beszéltünk... és nem akarnád kihagyni.
Néhány új adat jött a magas intelligenciájú idő-kódolt formulájú próféciákba, melyeket nem lehet teljes mértékben megérteni és megbecsülni egészen addig, amíg a jeles nap el nem jön. 2012 volt megjelölve évekkel előre, döntő pillanatként, melyben megdől a régi világrend. Ez mind meg volt írva és könnyen lehet igazolni. Le voltam nyűgözve, mikor felfedeztem ezt a dolgot 2012. március 11-én. Szerettem volna minél gyorsabban közzétenni következő napon, de ezt a dolgot nem lehetett elhamarkodni.
Március 13-a volt az az időpont, melyben a Maya Naptár ősi ciklusai összeszinkronizálódtak - tekintet nélkül arra, hogy melyik három számítási módot használjuk. Ezen ciklusok harmóniában lesznek egészen addig, míg a naptár véget nem ér 2012. dec. 21-én.
Szilárd tudományos adat van arra vonatkozólag, hogyan érintik a planetáris változások az emberi viselkedést és az érzéseket, melyet belefoglaltam az új könyvembe,melynek címe: The Syncronicity Key.

Lélegzetelállító Létező Világ Összeesküvés a Próféciához

Egy nagyon érdekes létező világ összefüggés történt a prófétikus március 13-i dátum körül. A rákövetkező napon, ahogy a ciklus szinkronizációja megtörtént 2012. március 14-én, egy csúcs Goldman-Sachs hivatalnok megfújta a sípot a pénzügyi zsarnokság felett... és elindított egy lavinát, mely még csak most indul be igazán.
A Goldman-Sachs egy a Fő FED bankok közül, hasonlóan a JP Morganhez, mely a Rotschildokhoz és a Rockefellerekhez kötődik.


Azok Akik Időn Kívül Vannak

Számos élményem volt, amint angyali és földönkívüli erők meghajlítják a teret és pontos próféciákkal ajándékoztak meg. Néhányat közülük közzétettem weboldalamon.
Hogy egy korábbi példát említsek, múlt Februárban közzéttem, hogy egy erőteljes látomás azt sugallta, hogy a következő katasztrófa a British Petrol olajkiömlés lesz, ami meg is történt és 3 héttel később ott volt a Fukushimai baleset.
Húsz éve minden reggel  leírom, hogy mi volt az álmom. Ezek az álmok feltűnően pontosak ami a jövő megjóslását illeti. Négy évvel később elkezdtem ezt a gyakorlatot és kiépítettem egy közvetlen kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik "fölülről" segítik ezt a bolygót. Emiatt nem látom a különbséget az angyalok és a földönkívüliek között.  A média manipulál minket, hogy a földönkívülieket ijesztő teremtményekként lássuk. Ha egyszer az emberek rájönnek, hogy ezen lények nagytöbbsége emberi kinézetű és számos esetben megkülönbözhetetlenek tőlünk kinézetben - a félelem faktor jelentősen csökkenni fog.


Mi Már Csillagközi Lények Vagyunk
 
Évek alatt felépítettem egy megbízható és szavahihető csapatot hírszerző forrásokból - emberek akiknek közvetlen kapcsolatuk van különböző szigorúan titkos csoportokkal.
Az UFO-felfedés mindvégig kulcsfontosságú része volt ennek a titkos világnak. Az olyan események, mint Roswell, ha nem történtek volna meg, talán nem fejlődött volna idáig a computer-technológia. Ennek köszönhetően itt van a mi internetünk teljes erővel, ahogy keresztül megyünk ezen a prófétikus 2012-es éven. Továbbá technológiák, melyekhez nincs nyilvános hozzáférésünk, olyan fejlettek, amelyeket a Star Trek-ben, Star Gate-ben és számos más sci-fi filmben láthatunk - készen állnak arra, hogy használjuk!
Ezt a dolgot rengeteg bennfentes megerősítette, láthatod, hallhatod őket és találkozhatsz velük a konferenciáimon. A közzététel fő zászlóvivői dr. Steven Greer Disclosure Project-je, illetve Kerry Cassidy  és Bill Ryan Project Camelot-ja. Szoros kapcsolatom van mindkét csoporttal.
Általában nevetés és szarkazmus az eredménye  a hihetetlenül gondosan kidolgozott agymosó programnak, amely mindenkit érintett az 1940-es évektől kezdve és ez a félelemben gyökerezett.Ez a félelem programozott, alattomosan szerkesztett, a tömegek számára vetített Hollywood-i filmek által. Mindezek ellenére a legtöbb ember képtelen elhinni, hogy egyáltalán lehetséges egy hatalmas méretű összeesküvés. Természetesen a Mainstream médiában erről mit sem hallani. 


Előre meg nem fontolt következmények

Nézeteinket ügyesen manipulálta egy, ha nem évszázadokra, évezredekre visszamenő okkult összeesküvés. A magasabb erőknek nem volt megengedve a beavatkozás egy adott pillanatban az időben. Ez a pillanat most jött el - ahogy évezredekkel ezelőtt meg lett jósolva. Az Isteni Beavatkozás miatt a negatív erők a Földön csalódottak lesznek, mert számos piszkos húzásuk nem lesz megengedve, hogy megtörténjen.
A negatív elit 9/11-t tervezte utolsó lövésként, mely megtört volna minden ellenállást és bevezette volna a világot az Új Világrendbe. A történelemnek jó irónikus képessége van, mert 9/11 egy végzetes hiba lett, mely kiváltotta a globális felébredést - és biztosította a Háttérhatalom saját megdöntését. Majdnem biztos, hogy miért volt ez megengedve - ugyanazon legmagasabb erők által, melyek szisztematikusan előzik meg a nagyobb akciók megtörténését.
A beavatkozások óriási kiterjedése tisztább lesz ahogy elérjük a II. részt és ezen beavatkozások folyamatban vannak a nukleáris kor kezdete óta. Legfontosabb, hogy az Isteni Beavatkozás nem történhet meg, amíg egy jelentős nagyságú tömeg nem támogatja ezen akciókat. Ezek a szabályok!


Ez Egy Mély Változás Lesz - És Már Elkezdődött

Népes tömegek végre "megérkeztek" - és a világ pozitív haderői azon lesznek, hogy biztosítsák a sikerességüket.
Ha a hírek igazak, melyeket hallottam, hamarosan látni fogunk tömeges letartóztatásokat, kormányösszeesküvők, katonaság, pénzügyi csoportok, védelmi cégek, a média és gyógyszerészeti cégek emberei részéről. A bizonyíték, ami be lesz mutatva, nem fog kétségeket hagyni - kivéve azokban, akik az ún. "fear porn" (túlfűtött szóáradat, pld. TV híradó) megszállott rabjai, akik automatikusan az ellenkezőjét feltételezik - akármit látnak, hallanak - az igazságnak.
Benjamin Fulford, korábbi ázsiai, Csendes-óceáni hivatali főnök a Forbes Magazinnál, aki hetente szállitja ezt a kibontakozó történetet, most már 3 éve - beleértve az azóta feltűnt egyéb forrásokat is. Fulford már egy éve beszél egy perről, amely megpróbálja erőszakkal feltörni, elsöpörni ezt a hatalmas összeesküvést és véget vetni a pénzügyi zsarnokságnak. Egy pontos dátum meg volt adva a panasz benyújtására. Kevéssel egy héttel a dátum után 2011. november 23-n a panasz kartotékolva volt mindenki számára hozzáférhetően. A jogi kiadásai ennek a dolognak óriásiak voltak. Fulford hitelessége jelentősen megnövekedett. Igért dolgokat - és a forrása teljesítette azt!
Amennyire tudom, Fulfordot a nyilvánosság szétcincálta hibák és gyengeségek után kutatva - szeretnék beszélni a szövetséggel mely összerakta az iratokat és én lennék a legerősebb nyilvános támogatójuk!



Új, Drámai Fejlemények

Azt tudom mondani első kézből származó információk alapján, hogy a  134 nemzet szövetsége támogat egy küszöbön álló, masszív geopolitikai váltást, mely ösvény a szabadsághoz vezető úton!
Ősi fivéreink és nővéreink úgymond látszólag elvesztek a történelem lapjain, de most erőteljes támogatást biztosítanak elképesztő katonai beavatkozásuk útján, segítvén ezeket a példátlan hadműveleteket kivitelezni és biztosítani azok sikerességét. A jelen szerint minden a terveknek megfelelően halad!


Nyilvánvaló Jelek Elkerülték a Figyelmünket

Ha egyszer rájövünk, hogy az emberi faj sokkal-sokkal  kiterjedtebb (az univerzumban?) mint azt gondoltuk és rokonaink követnek egy Fő Irányelvet, csodálkozni fogunk mennyi nyilvánvaló jelet hagytunk figyelmen kívül. Több mint 1200 éve ősi emberi szövetségeseink egy egyedülálló módot használnak arra, hogy kommunikáljanak velünk - az összes eszmecsere arra fókuszált, ami most történik. Különösen az elmúlt 30 évben használták kiterjedten ezt a rendszert, felfedvén, hogy kik ők és mit csinálnak és miért csinálják azt, amit.
Most az I. rész lényeges részleteit nézzük meg - és beszélünk néhány nyilvánvaló dologról, amik most történnek.


A Jelek Jól Láthatóak - 600 Csúcsvezetőnek Süllyed A Hajója!

Az óriási nagyságú probléma forrása a Földön egy ősi okkult és roppant titkos társaság, mely el van rejtve a G5 országok mögé - manipulálván a pénzügyi rendszert, a politikusokat és a hadsereget a színfalak mögött.
Egyre nyilvánvalóbb jelei vannak annak, hogy tömeges letartóztatások vannak folyamatban. Vezérigazgatók és magas rangú társasági vezetők mondanak le masszív tömegekben. Az American Kabuki nevű oldal szorgalmasan katalogizál, eddig kicsivel 600 fölött jár, ami megerősített szám, csak tavaly szeptember 1. óta - kronológiai sorrendben folyamatosan frissítve.
A lemondások száma igazán csak az elmúlt 2-3 hónapban pörgött fel. Köztük volt megdöbbentően magas rangú személy is. Például volt egy figyelemre méltó 48%-s emelkedés a lemondó vezérigazgatók számában december és január között.
Szkeptikusok - akik talán jól fizetett dezinformátorok - ezt annak a számlájára írták, hogy ezek normális számok ezidőtájt a pénzügyi világban.  A Fiscal Times febr. 23-i cikke egyértelműen rávilágít arra, hogy ez abszolút nem természetes!


Az Erőltetett Cáfolat

A tömeges lemondások nem maradtak észrevétlenek a Fiscal Times olvasói számára. Ez egy nagyon is valós dolog - valós aggódalmakat gerjesztvén.
Michelle  Hirsch azt írta febr. 23-i "Mit jelent a vezérigazgatók székfoglaló játéka a munkaerő piacnak" cikkében, hogy csillapítsa olvasói félelmét:
- Egy relative stabil 3 év után a vállalati amerika sarokirodáiban 2012 az az év, amikor kialakul a vezérigazgatók székfoglaló csiki-csukija.
- A vezérigazgatók nagy számban mondanak le, váltják be a részvényopcióikat, ahogy azok emelkednek és kerülik el az új kormányszabályozásokat, mert túl nagy számukra a kihívás és stresszel teli az új helyzet!
- Különösen azon forgóajtók forognak gyorsabban, amelyek az egészségügyi és pénzügyi szervezetek igazgatói között vannak, akik elhagyják a hajót, nyugdíjba vonulnak.
- Múlt hónapban 25 egészségügyi ellátási vezérigazgatót és 13 pénzügyi szolgáltatási vezérigazgatót kaptak el.  Ezen szektorok vezérigazgatói jelentették a két legnagyobb forgalmi akadályt.
A legnagyobb nyomás a szövetségi kormánytól a rendőrség irányába a pénzügyi szolgáltatási ágazat esetében : elfojtani a vezetői javadalmazást, ösztökélni a lemondását a pénzügyi-szolgáltatási ágazat vezérigazgatóinak, mondta Don Hambrick, aki professzor a Penn State's Smeal School of Business-nél.
A száma azon vezérigazgatóknak, akik januárban elhagyták hivatalukat, leragadt 48%-nál , december végére 123-ra emelkedvén - a legmagasabb szint 2010 májusa óta. 51% lemondott vagy lelépett, 26% nyugdíjba ment, és csak 9% keresett új munkát.
Mialatt a csúcson lévő változások elbátortalaníthatnak néhány alkalmazottat, ritkán okoznak a vezérigazgató cserék tömeges lemondásokat meglévő dolgozók esetében.


Hatalmas Változások Vannak Folyamatban

A 600 lemondás dokumentálva van, bizonyított és nem lehet se leállítani se letagadni!
A Fiscal Times cikke a mi adu ászunk ahhoz, hogy a Mainstream média is érdekesnek találja, nem erőltetvén a szokásos szöveget a dolog természetes voltával! Csak tapsolhatunk a Fiscal Timesnak, hogy volt bátorságuk "lehozni" ezt az egyre dagadó történetet! Még jobb, hogy ezek a tömeges letartóztatások csak részei egy nagyobb történetnek, amely a szemünk előtt bontakozik ki.


A Tömeges Letartóztatások Már Megkezdődtek!

A tömeges letartóztatások már megtörténtek a vezető beosztású alkalmazottak esetében a Fox tulajdonában lévő "szenzációs" :-) Sun bulvárlap esetében Angliában - a 21 alkalmazottat begyűjtő akció neve: Operation Weeting.
Abban az esetben, ha nem követted az eseményeket, a Fox News a rendőrséggel és a kormánnyal együttműködve lehallgatta emberek hívásait és hangüzeneteit - és tett közzé becsmérlő információkat híres emberekről és közéleti személyiségekről.
Amikor hozzátesszük a másik két jól ismert akciót, amelyekről már beszámoltak - kód nevén Elveden és Tuleta - a teljes száma a letartóztatottaknak 47-re emelkedik.


Az Operation Weeting fedőnevű akció keretében letartóztatott emberek száma 21-nél állt meg, ez az akció 2011 január óta folyt. A két korábban megemlített akció - Operation Elveden: korrupt pénzek rendőrségre vándorlása, és az Operation Tuleta: számítógépek meghackelése - 26 letartóztatással járt.


James Murdoch Lemond a Fox News Ügyvezető Elnöki Posztról

Rupert Murdoch fia James lemondott a Fox News-nál betöltött ügyvezetői posztjáról február 29-én mutatván, hogy igen forró lett a talaj a lábikója alatt. A maga idejében ez a lemondás hatalmas esemény lesz - egyik legnagyobb jele annak, hogy tömeges letartóztatások történnek!
Talán az amerikai olvasók nincsenek tisztában annak erejével, és nagyságával, ami az Egyesült Királyságban történik!


Az Időn Kivüli Nap

Fontos lehet, hogy Murdoch 2012 február 29-én jelentette be a lemondását. Ahogy a Maya Naptár mutatja 2012 február 29-e az "Időn Kivüli Nap" megelőzi a döntő március 13-át, ahol a ciklusváltások teljes mértékben szinkronizálódnak egymással. Az időn kivüli Napnak nagy jelentősége van, ahogy azt a III. részben látni fogjuk. Néhány tudós ezt az időn kivüli Napot kivételesen különlegesnek látja:  soha ilyen nem történt korábban, és nem is lesz a jövőben a Maya-rendszerben. Keveset tudtunk az időn kivüli Napról, ami akkor válna valós Nappá, ha a Fox News elismerné a nagyközönségnek, hogy a vádak ellenük megalapozottak voltak.
A bűnök, melyekkel vádolták, el tudná, és el is fogja törölni a Mainstream média nagy többségét - teljes mértékben. Nem minden újságíró bűnös, de azok akik meg akarták tartani munkájukat, erőteljesen manipulálva voltak. 


James Murdoch Lelép a News International Elnöki Poziciójából

Itt van egy cikk, ami bejelenti Murdoch lemondását - és feltárt számos dolgot, melyek megtárgyalásától az amerikai finnyáskodva elfordult.

  


James Murdoch lemondott  a News International ügyvezető elnöki posztról. Az anyavállalat a News Corporation nyilatkozatában kijelentette, hogy ez a lépés lehetővé teszi számára, hogy a cég üzleti tevékenységét fókuszálhassa a nemzetközi piacokon történő terjeszkedésre.
Mr. Murdoch tüzetes vizsgálattal szembesült az egész világra kiterjedt telefonlehallgatási botrány ügyében.Chris Bryant munkáspárti parlamenti képviselő, aki kapott egy 3o.ooo Fontos fájdalomdíjat, miután a News on the World meghekkelte a telefonját, azt mondta, hogy " miután meghallottuk, hogy James Murdoch lemond, azt gondoltuk,hogy ez egy régóta esedékes dolog". 1720 óta nem volt példa ilyen nagymértékű társasági korrupciós botrányra.
Ex-miniszter és korábbi Újságírók Országos Szövetsége Elnöke Dennis MacShane, aki kapott egy 32.500 fontos fájdalomdíjat, azt mondta, hogy: Murdoch-birodalom mint a görög tragédiákban, összeomlik a megdöbbent világ szeme láttára!
A trónörököst feláldozták, hogy lenyugtassák a nyilvános rémületet, ami a csalások miatt robbant ki - korrupciós bűnözés a Murdoch birodalom által: válogatás nélkül megvásárolt rendőrök és politikusok.


Két Vezető Murdoch Újságiró Megpróbált Öngyilkos Lenni

Sajnálatos módon a 47 letartóztatás és lemondások miatt két vezető újságíró annyira fenyegetve érezte magát, a küszöbön álló leleplezés miatt, hogy megpróbálták megölni magukat


Az öngyilkossági kísérleteket követő hetekben intenziv ellenőrzése folyt a Sun cimű lap szerepének, mert ez a másik Murdoch lap belekeveredett  a telefon feltörési és a rendőrség megvesztegetési ügybe. A nő és a férfi, akik állítólag érintettek voltak egyéb eseményekben is, időben meg lettek mentve egyikőjük barátja által. Az emberek azt gondolják, hogy a busz alá lökték őket. Egy News International dolgozó azt mondta a Reutersnek, hogy többet éreztek annál, hogy "mérgesek", ez egy teljes értelemben vett árulás volt a szemükben!
 A News International - a Murdoch birodalom európai karja többszintű bűnügyi nyomozással kell, hogy szembesüljön a polgári peres ügyek mellett, kiegészülve sajtószabványok nyilvános kivizsgálásával.
Politikusok, melyek egyszer közel kerültek Murdoch-hoz, beleértve a miniszterelnököt James Cameront is, a pártjára álltak és megtagadták a válaszokat azután, hogy a Guardian újság felfedte, hogy a News of the World fertörte a meggyilkolt iskolás lány Milly Dowler telefonját.
A The London Evening Standard azt jelentette, hogy a News International újságírói rettenetesen stresszeltek és sokuk teljesen ki van bukva. A cég állítólag pszihiátriai segítséget ajánlott  azon dolgozóinak, akik azt kérték.
David Cameron miniszterelnök Murdoch ellen fordult remélvén, hogy ezzel megmenekülhet, mert közvetlen kapcsolatba került a korrupcióval. Nagyon valószínű, hogy más újságíróknak egyéb média konglomerátumoknál kezd rossz előérzetük támadni az események ilyetén alakulása miatt!
Vajon mennyit hallott erről az epikus történetről az átlagember a Federal Reserve által kontrollált vállalati médiában.

Kerry Cassidy Még Többet Fed Fel Blogjában

Belső források felfedtek egy ördögi csavart ebben a történetben Kerry Cassidynek a Project Camelotnál - akivel évekig együttműködtem az igazság és a szabadság keresésében. Ez a kényes részlet még nem került felszínre....még..... de a vizsgálatok már folynak. Ha a teljes erővel dübörgő letartóztatások megtörténnek, a közzététel amiről olvasni lehet, az egy halovány valami ahhoz képest, ami ki fog derülni!

March 8, 2012  CLANDESTINE SHADOW PHONE NETWORK-öt nemzetközi intranetként azonosították. A forrás szerint
van egy mélyen lévő árnyékhálózat a hagyományos telefonhálózat mögött, ahová csak meghívás által léphetsz be! Itt olyan emberek vannak akik  a sötétek oldalán állnak - valamint, nem kétséges, a kormány és a 3 betűs ügynökségek, akik feltörnek telefonbeszélgetéseket és eladják azokat a fekete piacon jó pénzért.
Láthatjuk, hogy a hálózat nagyon előnyös a résztvevőknek. Ez szintén kapcsolódik a Murdoch féle telefonlehallgatási botrányhoz.....mert ami látszólag nem jött elő a vizsgálat ideje alatt, az az, hogy a Murdoch-fiúknak nem kellett senkinek a telefonjához csatlakozniuk! Ehelyett egyszerűen csak csatlakoztak egy magánszemélyhez, aki csatlakoztatta őket ehhez a titkos telefonhálózathoz. Csak elmondták, hogy milyen hívás, mely személyektől és fizettek a személynek a megcsapolt hívásokért!  


Muppet-Gate: Egy Újabb Kavics a Lezúduló Lavinában

Greg Smith korábbi magasrangú Goldman Sachs alkalmazott fújta a sípot a New York Times 2012 március 14-i számában - mellyel hihetetlen társadalmi ébredést váltott ki. Az ügyet találóan Muppet Gate-nek nevezték el.
Eddig nagyon kevesen vették észre, hogy a Goldman Sachs egyike a Federal Reserve konglomerátumainak, de kétleném, hogy ez túl sokáig titokban maradna!
Smith szerint a G.S. vezetői muppeteknek hívták klienseiket és úgy bántak velük, mint szánalmas élősködőkkel - csak kihasználták őket és loptak tőlük!
Ez tulajdonképpen lerántotta a leplet arról, hogy mit is gondol az Illuminati a hétköznapi emberekről!
Ez a momentum elinditotta lefelé a pénzügyi lejtőn a Goldman Sachsot - kivérezvén több, mint 2 milliárt dollárt, mindössze pár nap alatt. A Goldman Sachs 2 milliárd dollárt vesztett a Muppet-Gate ügy miatt.
Kérdés: mennyibe kerül a cégnek egyetlen korábbi elégedetlen alkalmazott
Válasz:  az összeg 2 milliárd dollár ha a cég a Goldman Sachs!
Ez azt mutatja, hogy lehet egy bank piaci értékét lenullázni egyetlen igazgató lelépésével. Greg Smith a lemondott munkatárs kipakolt a The New York Times-nak támadván a cég kultúráját és az ügyfelekkel szembeni bánásmódját.


Mérgező Környezet

A következő részlet az MSNBC-től felfed még többet arról, hogy mennyire is volt rettenetes a Goldman Sachsnál dolgozni - a dolgozók valódi sötétségben érezték magukat.



Egy nyilvános és csípős hangú lemondó levélben Greg Smith mérgezőnek és destruktívnak jellemezte a légkört a befektetési banknál. "A mai az utolsó napom a Goldman Sachsnál" írta Smith aki feje volt a US tőkeszármazék üzleteknek Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Smith aki londoni volt és 12 éve dolgozott a Goldman Sachsnál, megkísérelte bemutatni a romló kultúrát a cégnél, ahol a klienseket muppeteknek hívták és az érdeklődőket kurtán elintézték.
A cég messze került ideológiailag attól a helytől, amelyhez az egyetemi évek után csatlakoztam. Nem tudom nyugodt lelkiismerettel azt mondani ezek után, hogy ismerem a cég valódi célkitűzéseit, irta Smith.
Egy e-mailben a Goldman Sachs azt nyilatkozta, nem értünk egyet a kifejtett nézetekkel, melyek szerintünk nem fedik a valóságot - ahogyan valójában működtetjük a bankot.


10-ből 1 Wall Street-i Bankár Klinikai Pszichopata!

2012 március 2-n a Huffington Post lehozott egy cikket, mely látszólag élesített bomba volt Greg Smith személyében, rádobván azt a Goldman Sachsra. Ez úgy hangzott, mint egy vicc poénja, de a bolygó pusztítása nem vicces dolog és ezeket az embereket haladéktalanul meg kell állítani!
A New York-i pénzügyi elit tagjai között 1ox több pszichopata van, mint a hétköznapi emberek között! A pszichopaták híján vannak az empátiának és annak, hogyan érez és gondolkodik egy másik ember. Ugyanakkor megjelenítenek rengeteg sármot, intelligenciát, karizmát és hihetetlenül tudnak....... manipulálni!
A tanulmány arra is kitér, hogy milyen könnyen tudnak ezek a pszichopaták jönni-menni, mindamellett beépülnek életünkbe munkatársként, barátként és talán még romantikázunk is velük!


JP Morgan Dolgozóit Megfenyegették,Hogy Ne Merjenek Beszélni a Muppetgate Ügyről!

A Goldman Sachs egyike a Federal Reserve bankjainak,ahogy a JP Morgan is!
Alacsonyabb szinten dolgozó alkalmazottak nem tudják,de a felsőbb szinteken dol-
gozók a JP Morgan-nél teljesen tudatában vannak azzal a ténnyel,hogy egy támadás
a Goldman ellen egyúttal támadás a JP Morgan,a FED és az Illuminati ellen!

Reuters:A JP Morgan vezetősége határozottan megtiltotta alkalmazottainak,hogy bár-
miféle hasznot húzzanak a “rivális” Goldman Sachs-nál folyó botrányokból!
A JP Morgan elzárkózott a további nyilatkozatoktól.


Váratlan És Megdöbbentő Szakítás a JP Morgan És a Vatikán Között!

Mindössze 5 nappal a Muppetgate után a JP Morgan befagyasztotta a Vatikán számlá-
it,még a hó vége elött........örökre (Hüpp-hüpp!)!
Ez egy hatalmas jelentőségű dolog az ügy szempontjából!A FED szó szerint mindent
hátrahagyva menekül minden olyan kapcsolatból amely a Vatikánhoz fűzi!
A fájdalmas szétválás Március 19-én lett bejelentve,és Március 30-án fejeződött be.
Rengeteg igazságkereső jutott arra a következtetésre,hogy a Vatikán legfelsőbb köre-
ibe teljesen beépült az Illuminati.Ez nem azt jelenti,hogy maga a Vatikán gonosz,sem
az ott dolgozó emberek,de az biztos,hogy komoly problémák vannak a Pápa háza tá-
ján!


 

Egy Sor Csapás a Vatikánra

Az Illuminati-informátorok közül mind Svali,mind pedig Leo Zagami azt mondta,
hogy a Vatikán spirituális vezetője az Illuminatinak.Ez az amiért a hir fontos az insi-
der-világban.
Greg Szimalsky rádióinterjújában felfedte,hogy minden tagot kényszerítettek,hogy
vegyenek részt rituális szertartásokon,melyeket a Vatikán vezényelt le-egy titkos föld alatti kamrában,amelybe egy hatalmas festmény által takart titkos ajtón keresztül jutottak le!
Bármilyen jelentős leleplezése vagy bukása a Vatikánnak fog ezért felfedni egy hihetetlen nagyságú baljós,rejtett igazságot!
Senki nem tudta,hogy néz ki Svali,csak miután Ed Koni elinditotta a svalispeaks.com
weboldalt.


Nyilvános Szétválás

Most,hogy a témának jobban látjuk a hátterét,haladjunk tovább a Vatikán és a FED
szétválása nyomán.
A JP Morgan által kezdett szakitás hatalmas csapást jelentett a Vatikán IOR
bankjára (Institute for Works of Religion ),melynek arculatát elhomályositotta a botrányok sorozata.
2010 Szeptemberében az Olasz nyomozás lefagyasztott egy 33millió dolláros alapot,
2 olasz bankban miután felgöngyölitettek egy pénzmosási ügyet.
A bank szerint nem történt semmi szabálytalanság,hiszen csak egyik számlájáról u-
talt egy másikra.
A bank nyilvános arculatának szintén ártott egy „Vatileaks” nevü botrány,melyben
különösen érzékeny” dokumentumok voltak,beleértve leveleket Benedek-Pápának-
az egészet tálalták az Olasz médiának!


Lord James Blackheath Megfújta A Sipot!

Ráadásul,napokon belül,miután közzétettük a Finanical Tyranny-t,Lord James of Blackheath nyilvánosan megfújta a sipot a 15 trillió dolláros csalás miatt, mielőtt a
Brit Parlament-igazolt mindent,amiről beszéltünk!
Pontosabban Blackheath 3 összegről beszélt,3x5 trillio,az az 15 trillio dollárról-mely
nagyjából megfelel 750.000 tonna aranynak.Ez jelentősen több arany,mint amennyi
valaha is „hivatalosan” létezett.A regisztrált „létető” arany súlya 120.000 tonna körül
van!Lord James azt is felfedi,hogy birtokában van egy eredeti,kézzel aláirt dokumen-
tum,melyet Alan Greenspan és Timothy Geithner szignózott!


A Piacon Kivüli Arany Letétben Van

A piacon kivüli arany nagy mennyiség,sokkal nagyobb mint ami a piacon gazdát cserél nap mint nap!Blackheath és csapata,nem látja át a dolgot,melyet „felfedeztek”
úgyhogy inkább nem is vesznek róla tudomást!
Mindazonáltal náluk vannak a fontos dokumentumok,melyek bizonyitják mennyi a-
rany is létezik valójában!Már láttátok a képeket a kötvénydobozokról és az aranykészletekről,melyeket említettem a Financial Tyranny c. munkámban!

Ahogy az előbb emlitett irásban beszámoltam róla,a „piacon kivüli” arany különböző
titkos helyekre lettek elrejtve Délkelet-Ázsiában a FED által-melyet úgy is ismerünk,
mint a Bank for International Settlements (BIS):Nemzetközi Fizetések Bankja.
Hatalmas sokk lesz az emberek számára az,amikor rájönnek mennyi arany is van va-
lójában-és hogyan lopták el azt a világ elől kedves bankáraink (komisz kisz Hobbit-
kák-úúúgy ááám :-) )!
A világon minden országnak elkobozták az aranytartalékát,Amerikától,Európától,és
85%-ot ázsiától-megteremtvén a lehetőséget a FED számára,hogy levegőpénzt állit-
son elő a semmiből,melynek az értéke=0-val!
Ez a „varázslatos nyomdagép” lehetővé tette számukra,hogy pénzügyileg tönkrete-
gyenek mindenkit,elkobozzák a természeti erőforrásokat,uralják a médiát,szegény or-
szágokat kiéheztessenek,bábkormányokat tegyenek az országok élére és megpróbál-
janak felállitani egy világdiktatúra-rendszert!


 
Az Olasz Kötvénybotrány

Egy nappal azután,hogy Blackheath előjött a beszédével,Olasz hatóságok lefoglaltak
6 trillió dollárt érő FED-kötvényeket!Ez a story futótűzként terjedt szét a nemzetkö-
zi tömegmédában!Ezen iratok Chicago Federal Reserve dobozokban és ládákban
voltak,ugyanolyanokban,mint amelyeket a 134 nemzet szövetsége adott nekem,hogy tegyem közzé a Financial Tyranny c. munkámban! Huh!Ez meglepte még a legszkeptikusabbakat is!


Hmmm.....körülbelül ennyi a történet!Wilcock még beszél arról,hogy a cikk hatására mennyien látogatták weboldalát,de az minket annyira nem érdekel.

Fordította és bejegyezte:Magellán









 


















2012. április 16., hétfő

Lezuhant egy Chemtrailes/Csíkozó repülőgép









Lezuhant egy Boeing 707-es gép 3 emberrel a fedélzeten 2011 május 18-án Point Mugu haditengerészeti  bázison Ventura megyében Kaliforniában!
Érdemes megnézni az Omega szimbólumot a gép oldalán-Szabadkőműves jelkép-ez a pusztítás szimbóluma!Ezeknek az embereknek nincs lelkük!Figyeljétek csak meg,még pár chemtrail-es gép le fog zuhanni! (Meg fog történni!)
Itt egy másik kép az oltás utáni állapotról:úgy néz ki mint egy alumínium-tó!




Fordította és bejegyezte:Magellán






















2012. április 13., péntek

John Kettler Blog-A Galaktikus Föderáció Felfedi Hol Kellene Tartania Technológiánknak!



A Galaktikusok kifejtették,hogy mi emberek teljes mértékben át lettünk verve a negatív idegenek és saját kormányunk által!A dolog 1934-ben kezdődött egy illegális,alkotmányellenes,szupertitkos szerződéssel az ellenséges idegenek:az Orioni Szűrkék és az amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt között! YUPPI!Ezt követte egy sérült UFO helyreállítása az amerikai hadsereg által (a halott legénység hajója a Wolf 424-es körzetből származott),melyet San Diego partjainál emeltek ki a vízből éppen egy Spanyol-Amerikai háborús veterán církáló mellől-és gyorsan a fedélzetre vontatták azt.A Haditengerészet rájött a hajó titkára és repültek is vele!
Ezért van az,hogy az Amerikai Haditengerészet az úr minden olyan ügyben,mely az idegenekkel kapcsolatos!Természetesen az 51-es körzetben is,ahol szigorúan titkos dolgok történnek!

Az idegenek által létrejött egyezmény "biztosított" antigravitációt,különböző fegyvereket,szabadenergiát,orvosi technológákat,cserébe az USA-kormány szemet hunyt a Szürkék által elkövetett emberrablások és kísérletek felett,és amellett a kormány nem fedte fel a jelenlétüket!
Egy pillanatra álljunk meg és gondolkozzunk el a technológia mai "állásán":már az 1920-as évek előtt is lehetett volna szabad energiánk Nikola Tesla által,de a Galaktikus Föderáció-továbbiakban csak GF-azt mondja,hogy a Rockefellerek megfélemlítették és elsöpörték Tesla támogatóit,hogy megállítsák a "halálos fenyegetést",melyet ez a dolog jelentett volna az akkoriban egyre jobban erősödő Rockefeller-olajbizniszre!!!

1947-ben még egy földönkívüli faj jelent meg a színen a "szélhámos" Zeta Reticuli Szürkék képében,akik ijedten menekültek egy hajó elől,ami a Liberation Force nevet nevet viseli.A hajsza az egyik űrhajó megsemmisülését eredményezte,a másik pedig megsérült,de 1 lény túlélte a becsapódást!A túlélőt pedig 1947 és 1951 között az USA-kormány fogva tartotta,ahol kivallatták és vizsgálatoknak vetették alá.A foglyot végül a kormány "visszaadta" fajtársainak.Ez az esemény alaposan összekuszálta a dolgokat,illetve a közvélemény figyelmét is ráirányította a "furcsa" eseményekre!

1954-ben amikor az egyezmény évtizedes felújításához érkezett,Dwight David Eisenhower elnök találkozott egy delegációval a Holloman légibázison,melynek tagjai között számos jóindulatú faj képviselője jelen volt.A delegáció felajánlotta,hogy kivonja a Szűrke díszpintyeket a forgalomból,szabadenergiát,antigravitációs-és orvosi technológiákat biztosít,rendberakják a környezetet,és stabilizálják a gazdaságot.Cserébe meg kellett volna semmisíteni a nukleáris arzenált,mindenki számára elérhetővé tenni a technológiákat,felfedni a GF jelenlétét,abbahagyni az erőforrások mértéktelen kifosztását és leállítani a környezetszennyezést.
De a dolgok nem a tervek szerint haladtak.Nagyon nem!A továbbiakban az USA nemcsak folytatta sötét üzelmeit a rossz szándékú idegenekkel,hanem még ki is terjesztette azt! 
1956-ban-mint azt Paul La Violette a Secrets of Antigravity Propulsion c. munkájában dokumentálta-az antigravitációs kutatás úgy ahogy volt a fekete projectek része lett!

A Galaktikusok elmondják,hogy hol tartunk és hol kellene tartanunk technikailag:
Vannak kis tablet-számítógépeink,nagyméretű lapostévénk,de ahogy a GF mondja,nincs antigravitáció-kivéve persze a fekete projecteket!
Nincs transzportáló technológiánk,de persze harcoló alakulatokat el tudunk juttatni a célállomásra!
Telefonjaink nem működnek egy bizonyos magasság fölött az utasszállító repülőgépeken,de persze bármikor bemérhetők a műholdakról,még kikapcsolt állapotban is!
A Bolygó erősen szennyezett,így szabad energiáért kiált,amelyet a néhány kapzsi,akik a haszon és a hatalom bitorói,megtartották maguknak!
A GF szerint le vagyunk maradva,de bizonyos okok miatt ez így van jól!
Vannak hangvezérelt számítógépeink,de nincs holodeckünk (a kutyafáját-a ford.)
Űrprogramunk egy álbohózat,elrejtve a fantasztikus felfedezéseket,közben a "vezetőség" titkos,okkult módon imádja Hitlert és megünnepli a születésnapját!!!Nem hiszed el?Olvasd Richard Hoagland és Bara bestsellerét:a Dark Missiont! 
Nem vagyunk a Holdon,a Mars-kolóniát az Orioni Reptoidok évekkel ezelőtt elpusztították a jóindulatú ET-k szerint!
Kozmikus értelemben nem kószálunk a galaxisban,hanem csak egy kis felfújható medencében pancsizunk!Semmi időutazás!Semmi csillagkapuzás!A jóindulatú ET-k szerint,ha úgymond megengednék nekünk,rögtön kihasználnánk a helyzetet és disznólkodnánk 1000-rel! (Ezt tényleg nem engedhetik meg-a ford.:-)).
Még fénysebességgel sem tudunk repülni,ahogy azt néhány neutrinó tette nemrég a CERN-laboratóriumban!

Néhány iskolánknak szuper technológiái vannak,a gyerekek szorgosan tanulnak,persze nem kritikus érvelést,vagy logikát,hanem azt,hogyan legyenek engedelmes kis fogaskerekek az állami gépezetben!
Ott van ráadásul az elme-kontroll is,melyet a negatív idegenek támogatnak minden szinten,minden lehetséges eszközzel!Aljas módon tudatalattinkba behatolva,folyamatosan bombáznak minket lényegtelen információkkal az egyik oldalon,míg a másikon folyamatosan rettegésben tartanak olyan dolgokkal,mint a drogháború,háború a terror ellen,és a szokásos dolgok:meghalt,kisiklott,lezuhant stb!
Közben az olyan drága,kedves szervezetek,mint a Tavistock Intézet,lerombolja azt a kevés kis "haladást" is,melyet a társadalom elér!
Van egy külön-elég alacsony-tecnológiai szint a tömegeknek és egy másik,jóval fejlettebb a "belső körök" számára! 
Mialatt az AIDS tizedeli a népességet,az ellenanyag már réges-rég létezik,persze elzárva mindenki elől!!!

A jóindulatú ET-k elmondták,hogy az egész STAR TREK sorozatot,azért vetítették a tv-ben,hogy megmutassák,hogyan fogunk élni a jövőben!
Insiderek régóta tudják,hogy mindkét Star Trek-alkotó:Gene Roddenberry és felesége Majel Barrett kontakták voltak!De azt még kevesebben tudják,hogy a pár 7 ET-fajjal állt kapcsolatban!A "kapcsolat" egészen a házaspár halálaig tartott!Az ET-k szerint a sorozatban a Galaktikus Föderáció részben be lett mutatva azáltal,hogy különböző fajok kaptak benne szerepet!

Fordította és bejegyezte:Magellán

http://johnkettler.com/etseds-reveal-where-our-technology-should-be/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+johnkettler%2FkfXL+%28John+Kettler+Investigates%29