2012. március 30., péntek


Nesara-A Világ Pénzügyi Rendszere Mindenkiért Van!


NESARA:Nemzeti Gazdasági Jóvátételi és Megújulási Törvény
 Ismét közkinccsé teszem a dolgot a Nesara iránti érdeklődés miatt,miután beszéltem az egyik legnagyobb felemelkedett mesterrel,kinek nevéhez fűződik a dolog és aki évszázadokkal ezelőtt megálmodta a Nagy Tervet:ő Adamus St. Germain.....egy Angyal!
Nesara a neve annak a planetáris bőségprogramnak,vagy bölcsességprogramnak,mely a szinfalak mögött bevezetésre vár,szétosztásra készen,amint a Háttérhatalom embereit kiiktatták a rendszerből!

Épp egy kellemes beszélgetésem volt Triciával,aki korábban Vancouverben most londonban él és aki talán a nyár folyamán kűlső munkatárs lesz.
Sokat beszélgettünk a Nesaráról.Sok érdekes dolog merült fel oda-vissza,melyeket kértem,hogy osszuk meg az emberekkel.A Nesara egy részekre tagolt dolog és egy pénzügyi-gazdasági rendszerként kell tekintenünk rá.
Több aspektusa volt ennek a beszélgetésnek.Az 1. dolog amit emlitenék,hogy nagyon gyorsan haladunk előre egy magasabb tudatossági szint felé és a Nesara egy "módja" a gazdasági viselkedésnek,ami átalakitja a közös tudatosságot egyfajta korrekt pénzügyi viselkedéssé!
Ez a jó haladási irány.Ez az amit épitünk.Ha azt néznénk egy spirituális nézőpontból,hogy a világ mindenkiért van,akkor beszélhetnénk egymás hite iránti toleranciáról,neveltetésről,szokásokról.
Ha azt nézzük,hogy a világ mindenkiért van-gazdasági,pénzügyi,egészségügyi szempontból nézve-akkor a Nesaráról beszélünk.Tehát a Nesara egy megállapodás,mely megmutatja,hogy a teljes tudatosságban hogyan működnek a pénzügyek.
Másodszor látnunk kell,hogy a társadalom,mely élvezi a Nesara előnyeit,nem lesz ugyanaz a társadalom,mint amelyik ma fennáll,szóval tekintsünk előre!Rendben,ugyanazon emberek,de nem ugyanazzal a gondolkodásmóddal,hangulattal,tapasztalatokkal!
Az energiák folyamatosan emelkednek a bolygón.Amikor bevezetik a Nesarát,boldogabbak leszünk,vidámabbak,felszabadultak!Az együttműködés sokkal egyszerübb lesz és valójában természetesebb,habár a versengés ma még természetesnek tűnik.A béke ki lesz hirdetve,nem lesz se igény,se kisértés a háborúra!
Ezért valószinűleg a mostani szemünkkel nem látjuk a Nesarát!Nem érthetjük milyen lesz az élet alatta,abból kiindulván,hogy hol tartunk most.Einstein azt mondta,hogy a problémákat nem lehet megoldani azon a szinten,ahol azok keletkeztek.
A Nesara által ledőlnek a falak.A Nesara segitségével a jelenlegi igazságtalan adórendszernek vége,ahogyan az adósságoknak is és a kormányok is más célokért fognak dolgozni,mint amiért most teszik!A jelenlegi társadalom úgymond eltűnik,és a Nesara alapvetően új társadalmi megállapodásokat hiv életre és szilárdit meg!
-Ez gyönyörű.....hüpp-hüpp...csak aztán úgy is legyen,különben dühbe jövünk! A Forditó megj. :-)

Harmadszor:a Nesara egy nagyobb program része,amiben láthatunk replikátort,robotokat,jobb számitógépeket,antigravitációs járműveket,stb.Nincs értelme azon gondolkozni,hogy hogyan fogjuk használni a Föld erőforrásait a Nesara alatt,mert akkor már nem fogjuk annyira kihasználni Bolygónkat,mint ahogy azt most tesszük!

Tehát csak ösztönözzük magunkat és fogadjuk el az összes változást,amely a Nesarával jár.Hangulatunk és élettapasztalatunk addigra meg fog változni és a Nesara csak egy része a teljes programnak ami forradalmasitja az életet,és ez nem egyszerűen egy új valuta,aranystandard,vagy adósságelengedés!

Szóval köszönöm Tricia,hogy segitettél nekem jobban átlátni ezeket a dolgokat és sok-sok szeretettel várunk a fedélzeten a közeljövőben!

Elnézést kérek az olvasótól,ha kicsit bonyolultak a mondatok,de én azt gondolom,hogy aki már átrágta magát pár ilyen tipusú weboldalon annak van már némi rálátása a dolgokra és nem kell mindent úgy megmagyarázni a számára és érti a bonyolultabb megfogalmazásokat is!Köszönöm! :-)

Forditotta és bejegyezte:Magellán

tttttttt



s 








2012. március 28., szerda


Kihagy a neted? Nem vagy egyedül!

Az utóbbi pár hétben kihagyogat a net.A szolgáltató tagadja,hogy bármilyen probléma lenne!Még az ébresztőóránk is túlfeszültséget kapott,vagy feszültségkiesés volt,mert kikapcsolódott az éjszaka közepén és megtagadta a rendes működést.
Tudván mi történik a Csillagunkkal és látván a fantasztikus felvételeket a magnetikus viharokról az Északi Pólus egein,az egésznek az oka a hihetetlenül megerősödött Naptevékenység,mely-mindenkit kellemetlenül érint-hazavágja elektromos eszközeinket!
De nem foglalkoztam vele túl sokat.Egészen mostanáig.A kis világitó fények a modemen gyorsabban kapcsolnak ki-be,mint a stroboszkóp lámpa!
Ezek után láttam egy cikket a "Before Its News"nevű oldalon.Szóval csakúgy kitettem ide,hátha nektek is problémátok van-nem vagytok egyedül!

Forditotta és bejegyezte:Magellán



Változóban a Világ

Üdvözlöm a Kedves Olvasót az oldalamon!A Világ eseményeit már egészen kis koromtól figyelemmel kisértem,de indittatást,hogy saját blogom legyen csak 1 hónapja érzek.A többi blogon általában tegezik az olvasót,de én ezzel nem mindig értek egyet!Főleg azért nem,mert a médiában és sok hirdetésben sokszor túl közvetlenül és nem megfelelő stilusban szólitják meg az embert!Ennek ellenére nagyon fontosnak találom ezt a fajta tájékoztatást az ilyen blog oldalakon,mert még mindig aránylag kevés az információ-főleg magyarul!
A forditások:miután hosszabb cikkeket forditok,és vannak egyéb elfoglaltságaim is,igy hetente csak 1-2 forditást teszek fel az oldalra!
A másik dolog:olyan helyen élek,ahol nincs ékezetes billentyűzet,úgyhogy többnyire sima+ a netről letöltött virtuális klaviatúrával dolgozom,amin nincs hosszú "i" betű!Amig ez meg nem oldódik,türelmet kérek az olvasótól,de reményeim szerint hamarosan megjön otthonról a szuper billentyűzet,és akkor......Banzáj :-).
Addig is kellemes időtöltést kivánok az oldalon,és szoritsunk együtt egy jobb világért,melyet az ősi próféciák eonokkal ezelőtt megjósoltak nekünk!