2012. április 5., csütörtök

Benjamin Fulford-Letartóztatások-Március


Több mint 200 bankár lett letartóztatva nemrég,mialatt az új pénzügyi rendszer indításra készen áll.....Összességében jól állnak a dolgok!

Fulford megerősítette,hogy a Háttérhatalom teljes megdöntése folytatódik a bankárok letartóztatásával és lemondásával,ugyanakkor az új pénzügyi rendszer startra kész!
Szintén érdemes megemlíteni a sötétek legutóbbi húzását,amely kapcsolatba hozható a Március 20-i 7.4-es erősségű mexikói földrengéssel!
Az új pénzügyi rendszer bevetésre készen áll és a bőséges szétosztás hamarosan kezdetét veszi a Dragon Family képviselője szerint!
Az összeesküvők végső ledöntése komolyan beindult,több mint 200 magasabb pozíciójú bankár letartóztatásával és több mint 450 lemondással!
Japán szintén azon van,hogy befejezze a végső papírmunkát,segítvén egy Gazdasági Tervező Ügynökség felállítását egy kezdeti alaptőkével,mely nem kevesebb,mint 10! trillió dollár!

A Háttérhatalom szerkezetének főbb elemei és a csúcsvezetők pozíciója nagymértékben fel lett térképezve!
Például a Rotschild-család vezetőit teljes mértékben beazonosították:
  • A Svájci ágat Genfben David de Rotschild vezeti
  • A Francia ágat Guy de Rotschild igazgatja
  • A Német ágat-MMM ez a "legfinomabb,legszaftosabb" részlet-Angela Merkel Rotschild családtag ÉÉÉS HITLER LÁNYA vezeti!!!!!!
  • A Brit ág feje pedig Evelyn de Rotschild 

Az Egyesült Államokban a JP Morgan Rotschild-irányítás alatt áll.
A Rockefeller családi szindikátus birtokolja a Goldman Sachs-ot és a Citybankot,mint jelentős pénzügyi frontot. 
A Bank of America az Olasz fekete nemesség fő intézménye a Vatikán és a maffia mögött,melyet Hans Peter Kovenbach,a korábbi fekete pápa irányít.
A Náci frakció élén id. George Bush és Ben Bernanke,mint megbízott Fuhrer tetszelegnek.Az ő tömeggyilkos vegy-és gyógyszeripari részlegüket a Du Pont vállalat vezeti.
A Bill-és Melinda Gates Alapítvány most Afrikában fenyegeti fegyverrel a családokat,hogy vakcinával sterilizáltassák lányaikat!Észak-Amerikában,Japánban és más országokban vakcinával történő tömeges sterilizáció történik arra hivatkozván,hogy csak a méhnyakrák kialakulásától szeretnék óvni a nőket! 
Bill Gates "barátunk" nem csak "oltani" szeret,hanem "permetezni" is,de nem a kertben kis házi szerkentyűkkel,hanem ipari méretekben!Azt pedig úgy hívják,hogy Chemtrails!Bizony,aktívan rész vesz egészségünk rontásában és az aszályok-pusztító viharok kialakulásában!
Az USA kormánya megalkudott ezekkel a szervezetekkel és más háttérhatalmi családokkal,szervezetekkel!Elektronikusan manipulálta a választásokat,és egyesített propagandával biztosította a hamis demokráciát,lenémította és bedrogozta az Amerikaiakat!
A Pentagon idei költségvetése azt mutatja,hogy bőséges pénzügyi erőforrások állnak rendelkezésre,hogy katonai egységeket finanszírozzanak az USA-n belül,melyek fel vannak készülve háttérhatalmi ügynökök és egyéb konspiratív elemek begyűjtésére!Persze a FEMA-táborok sem az utca emberétől lesznek hangosak,sokkal inkább ilyen bunkerekben és kastélyokban szöszmékelő jómadaraktól lesz vidám,csicsergő a hangulat :-) !
7.4-es erősségű földrengés volt Oaxaca-ban Mexikóban,pont mikor Obama lánya ott volt a szünidejében......egyesek szerint a kis gonosz manók keze által,a HAARP segítségével!
A Kínai kormány híroldala a Xinhua bejelentette,hogy Észak-Korea nem volt napirenden az 50 nemzet által rendezett csúcstalálkozón,melyet Szőulban tartottak.A háttérhatalmi propaganda-média hamis híreket terjeszt Észak-Korea nukleáris fenyegetéséről,holott ők már régen megszűntették ilyen típusú fegyvereik fejlesztését!
A titkos szövetkezés az 50 nemzetet tömörítő csúcstalálkozó alatt megkísérelt elemelni 200 tonna aranyat Dél-Koreai raktárakból!Ez a bűntény nem lesz megengedve,így a Háttérhatalomnak üres kézzel kell elhagynia a a csúcstalálkozó helyszínét!!!
Kínában zajlanak "rendesen" a dolgok!Annyi történt,hogy a Maoista háttérhatalmi ügynököt Bo Xilai-t kigolyózták a rendszerből,miután egyik bérence az USA konzulátusától kapott utasításokat-egy MI-6 ügynök szerint!
Kína természetesen azon van,hogy egy problémamentes rezsimváltás folyjon le még az idén-White Dragon Family források szerint!
Érdekes sztori ez a "White Hat" csoport,amely a neten kering.Még érdekesebbek a tagjai,köztük a Bush-ügynök Mike Cotrell és a hawaii-i jómadár Danny Gammage,akik azzal a nevetséges rágalommal illetik Fulfordot,hogy ő egy klón!Ja bagoly mondja verébnek,mi?
A City of London a pénzügyi megtisztulás útján halad és a szóbeszéd szerint Lord Sassoon (korpás hajú? :-) ) nagyot fog bukni!
A vizsgálatok valószínűleg ki lesznek terjesztve az Angol Királyi családra is!
Nem lesz több rácsos süti,mert állítólag Harry herceg készül begyűjteni a Nagyit! :-)-a ford. megj.
Eközben Japánban a stus quo marad a Március 31-ig tartó pénzügyi év végéig,a bürokráciában és a parlamentben lévő,mindent elborító hatalmas munkamennyiség miatt!Március 31-e után konkrét tárgyalások lesznek,érintve a pénzügyminisztérium,a Bank of Japan,a miniszterelnök irodáját,és a Royal Household Agency-t,megkísérelvén felépíteni egy új Nemzetközi Gazdasági Tervezőügynökséget.
A Japán önvédelmi erők és a bürokrácia szintén terveznek egy alapos tisztogatást a parlamentben a háttérhatalmi bábuk esetében,mint ahogy a bankoknál,a multicégeknél és persze a médiában is!

Összességében jól állnak a dolgok!Habár amíg nem látjuk a fő háttérhatalmi játékosokat bűneiket töredelmesen bevallani,addig legyünk óvatosak!
Amíg véget nem ér ez a pénzügyi háború,tartsátok szárazon a puskaport és legyetek éberek!

Fordította és bejegyezte:Magellán



Úgy gondolom ehhez a cikkhez tökéletesen passzol a Földimennyországon lévő fordítás,hiszen a Galaktikus Föderáció is beszél letartóztatásokról és lemondásokról!

http://www.foldimennyorszag.hu/B0FEFCE9-5605-4A51-9F1A-67DD0647C973.html 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése