2012. április 9., hétfő

Benjamin Fulford-A Japán Kormány Formális Megállapodása egy 1000 trillió Yen Értékű Alapról-Aggodalmak a Geopolitikai Különbözőségek Miatt!



Benjamin Fulford eheti riportja tükrözi azt amit mások mondtak,köztük a Drake-kel készült interjú is,melyben David Wilcock-kal beszélgetett nemrég 3 órában.Nagyon valószínű,hogy közel vagyunk egy fordulóponthoz,amikor ha egyszer megindul a folyamat,senki sem fogja megállítani azt!

Az USA-ban a Pentagon arra kéri az embereket,hogy halmozzanak fel 72 órára elegendő ételt,mert lehetnek zavarok összafüggésben azzal,hogy a "régi" dollár helyét átveszi az ún. Kincstári dollár-a CIA kaliforniai forrása szerint!
Ezt a műveletet várhatóan "kíséri" egy "masszív kitakarítási program",kirántván a szőnyeget a korrupció alól mind a Wall Streeten,mind pedig Washingtonban annak érdekében,hogy visszaállítsák Amerika korábbi morális és gazdasági nagyságát!

Egy másik jel,hogy nagy dolgok vannak készülőben:Egy európai CIA-forrás a White Dragon Family-től kérte a 300-ak Tanácsa,a Bilderberg-csoport,a CFR,a Római Klub,a Trilaterális Bizottság és az Európai Bizottság tagjainak nevét és címét!

A Japán kormány formálisan megállapodott egy 12 trillió dolláros alap felállításáról,de aggódik a geopolitikai különbözőségek miatt!

Az e heti hírlevél el lett tolva 1 nappal,mert kényes témájú tárgyalások vannak folyamatban Japán,Kína,Oroszország,USA és egyéb országok részvételével.
Mindamellett meg tudjuk erősíteni,hogy a Japán kormány elvben megállapodott egy 12 trillió dolláros alap felállításáról,megállítandó a környezet rombolását és előhívni korábban tiltott technológiákat felelősségteljes módon.A probléma e pillanatban,hogyan oldjuk meg azon geopolitikai feszültségeket,melyeket ezen alap fog okozni.
Ezzel összefüggésbe hozható dolog lehet,hogy Kínában rezsimváltás van-melyet széles körben feltételeznek-mert Kína következő elnöke (Xi Xinping) nem jelent meg a fő kínai Xinhua hírcsatornán Március 31-e óta.Viszont hajdani riválisa Li Kequiang úgymond határozottan jelen van.Ez csak 1 jel a sok közül,mely azt mutatja,hogy masszív változások vannak a világ kormányait illetően.

Az USA-hoz visszatérve:Kezdetben a Kincstári dollárnak sokkal alacsonyabb lesz a nemzetközi vásárlóereje,mint a mostaninak.Ez arra fogja sarkallni az Amerikaiakat,hogy amerikai termékeket vásároljanak és újra versenyképessé tegyék az amerikai exportot.Ez jó alkalom lehet arra,hogy kinai dolgokat vegyünk a Wall-Mart-ban,mielőtt azok nagyon megdrágulnának.Szintúgy vegyük komolyan a Pentagon tanácsát,és halmozzunk fel ételt,hogy simán átvészeljük az átmenetet!

Mindenesetre a legkonkrétabb és legrészletesebb hír ettől a Japánból jött írótól származik,ahol a kormányhivatalok azt mondják,hogy technikai,adminisztrációs okok miatt pár hetet igénybe vesz a pénzügyi alap felállítása.
Ezen okok:bitosítani a bérszámfejtést,nyugdíjazások,adóvisszatérítések és egyéb adminisztratív tevékenységek.
Mindamellett sajnos még mindig szép számban vannak  alávaló,hitvány bűnöző elemek:Kissinger,Nakasone,Bush,Rotschild,Rockefeller,Koizumi-a Régi Világrend emberei.Az ő elmozdításuk fontosabb gazdasági-politikai pozíciókból szükségszerű!

A nagy kérdés amit most meg kell oldani:szervezeteket felállítani,melyek kezelik az 1000 trillió yen kifizetését a világ országainak.Egy dolog lett nagyon határozottan lefektetve:magánkézben nem összpontosulhat még egyszer akkora vagyon,mint most néhány ember kezében,mellyel egy egész világot tartanak sakkban!
Szintén elviekben van egy megállapodás arról,hogy a Japán kormány 500 trillió yen fölött fog gazdálkodni,míg az új Nemzetközi Gazdasági Tervező Ügynökség a másik 500 trillió yen sorsa fölött döntene.

Az ügynökség neve próbaképpen LIFE:hosszútávú befektetés mindenki számára (Long Term Investment for Everyone).Finanszírozni fogja Európa és Amerika gazdasági átszervezését,ill. az egész világon előmozdít hatalmas fejlesztési projecteket!Remélhetőleg az első felhasználható összegek már a hó közepe környékén ki lesznek helyezve.

A BRICS-nemzetek a maguk részéről fel fognak állítani egy független alapot,ahogy azt a nemrégiben tartott csúcstalálkozójukon be is jelentették.Ezt az alapot Brazília,Oroszország,India,Kína és Dél-Afrika fogja működtetni és a valutakosárban előreláthatólag a Renminbi és az Orosz Rubel lesz.Ez a csoport formálisan ki fogja egészíteni a G20 nemzeteket.

Visszatérve Kínához:látván a Xinhua hírcsatornát megállapíthatjuk,hogy a miniszterelnök Wen Jiabao,az elnök Ju Jintao és Le Kequiang jól szerepeltek.Ez utóbbi beszédének témája felfedi,hogy ő egy mérsékelt centralista,így személyében egy kompromisszumos jelöltet üdvözölhetünk a nagyok között a politikai frakciók színpadán.
Számos forrásból tudjuk,hogy a Clongqing párt elnöke Bo Xilai mögött Henry Kissinger és a Régi Világrend hiénái álltak,kiket az elnök "úr" képviselt.Nem kétséges,meg lett neki ígérve,hogy ő lesz Kína diktátora és úgymond a világ ura,cserébe az együttműködéséért! 
Megjegyzés Kissingerhez és a 300-ak Tanácsához:A VILÁG NEM AKAR EGY DIKTÁTORT!

Amikor a por leülepszik,a világnak egy harmónikus,békeszerető vezetése lesz!
Úgy Legyen-a ford.

Fordította és bejegyezte:Magellán



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése